A királynő terrorban tartja Kate Middletont?

Mindent megtilt neki

2015/07/27

Azt sejthettük, hogy Katalin hercegnének alkalmazkodnia kell az uralkodói szokásokhoz, de hogy Erzsébet királynő ilyen rövid gyeplőn tartja, azt álmunkban sem gondoltuk.

Prince William And Kate Middleton Visit The University Of St Andrews
Katalin igazi stílus ikon, ám szigorú szabályokat kell követnie

Kevés területen kap szabad kezet Katalin hercegné, férje nagymamája, a királynő ugyanis tőle is megköveteli a legszigorúbb szabályok betartását – legyen szó öltözködésről, hajviseletről vagy éppen az ékszereiről.

Kate Middleton már az előtt is sokszor felhívta magára a figyelmet, hogy hozzá ment volna a brit királyi trón örököséhez, Vilmos herceghez – méghozzá tökéletes stílusával. Ám amióta a királyi család tagja, nincs könnyű dolga az öltözködés terén.

Erzsébet királynő utasítására ugyanis nem használhat például erős színű körömlakkot és nem hordhatja egyik kedvenc darabját, a magastalpú cipőt sem. Sőt, a nadrágokat is jól el kellett rejtenie a gardróbja mélyére, ugyanis csak különleges esetekben, az esti órákban veheti fel őket – egyébként minden esetben szoknyát kell hordania. Természetesen nem akármilyen szoknyát: a ruhadarabból semmi esetre sem látszódhat ki a térde, harisnyát pedig minden időben és napszakban kötelező viselnie.

Szegény Katalin a szemöldöke és a haja stílusáról sem dönthet önként, a királynőnek ugyanis ezekre is szigorú szabályai vannak, az pedig, hogy saját ékszereit használja, teljességgel elképzelhetetlen: csak és kizárólag a királyi család kiegészítőit használhatja, a táskáját pedig sosem hordhatja a vállán.

Hogy vajon a királynő tud-e Katalin kis titkától, miszerint György herceg születése után rúdtánccal dolgozta le a felszaladt kilókat, nem tudni – de valószínű, hogy nem nézte volna jó szemmel a hercegné által választott sportágat.

Olvass még Katalin hercegnéről!

Hozzászólások