A következő nők fákkal házasodtak össze

Meglepő ok miatt köttettek különleges házasságok

2018/02/28

Elképesztő húzással rukkoltak elő a következő nők, akik menyasszonyi ruhában óriási fatörzseket ölelgetve mondták ki a boldogító igent! 

Hallottunk már olyat, hogy valaki egy csillárba szerelmes, vagy egy szellem lett a férje, és most ismét bővült a vicces frigyek sora. Te el tudnád képzelni, hogy férjhez menj mondjuk egy fához? Nem csoda, ha első hallásra felkacagsz az ötleten, pedig a mexikói San Jacinto Amilpasban számtalan nő döntött úgy, hogy hófehér esküvői ruhában, fátyollal a fejükön, egy meghitt ceremónia keretében örök hűséget esküsznek egy-egy fának!

Az ok nem abban rejlik, hogy elegük lett a pasizásból, hanem egy sokkal nemesebb célért küzdenek. A kezdeményezés a „Marry a Tree” nevet viseli és Oaxaca régióját szeretné megmenteni a túlzásba vitt fakitermeléstől. Az akció eredetileg Richard Torres, egy perui színész fejéből pattant ki, aki maga is megházasodott 2014-ben egy fával Kolumbiában. A szokatlan lagzi a „mentsd meg az oxigéned” címet kapta és szerette volna felhívni mindenki figyelmét a környezetvédelem fontosságára és megakadályozni a fák kivágását a lakóhelyén. Mielőtt teljesen megijednél ettől a bizarr ötlettől, nyugi, mert természetesen hivatalos papírokkal képtelenséghozzámenni egy fához. Ennek a mozgalomnak csupán szimbolikus jelentősége van, amire remélhetőleg nem csak Mexikó, de az egész világ felfigyel. Ugye milyen mókásak az esküvőn készült képek?

forrás

Hozzászólások