A külföldi sztár első koncertje hazánkban

Gyertek el erre az egyedülálló eseményre! Szuper lesz

2016/11/10

A következő rendezvényre Szick Petra szépségkirálynő invitált bennünket. Az esemény pedig nem más, mint Tihomir Mitov első koncertje Magyarországon.

Tihomir Mitov, a 23 éves bulgáriai pop énekes életében először lép színpadra Magyarországon. Hosszú szervezkedések után, végre sikerült lefixálni, hogy első koncertje december 2.-án lesz. Az énekes Biatorbágyon a Vörös Pince étterem-klubban fogja szórakoztatni a közönséget.

A remek koncerten kívül egy másik zenekar is elérkezik hozzátok, a New Finger. Tihomir es a New Finger magyar rajongói már óriási lázban égnek a koncert miatt. A bolgár pop sztár pár napot Magyarországon fog tölteni szerelmével Petrával, majd a szépség tovább utazik vele Szófiába.Tihomirral tart majd a legnagyobb bolgár rádió-média csatornájának a Radio Voxnak az igazgatója is Aleksander Penovski aki Mitov producere. A New Finger zenekar 30 perces akusztikus koncerttel készül, majd Tihomir 45 percen keresztül fog énekelni bolgár es külfoldi cover számokat. Több fotós jelezte már, hogy az eseményen részt kívánnak venni.

Én személy szerint izgulok, hogy sokan legyenek es minden szuperül menjen. A barátom most Bangkokban turnézik és alig várom már, hogy lássam! – árulta el nekünk Petra.

Facebook esemény itt: https://www.facebook.com/events/328593827518717/

Hozzászólások