A lány, aki szörnyeteggé változtatta magát

Lara Wirth hihetetlenül zseniális munkái

2016/06/02

Lara Wirth egy tizenhat éves ausztrál lány, és nem mellékesen zseniális smink-effekteket készít. Követik is több, mint ötvenezren az Instagramon.

Saját bevallása szerint nem végzett semmilyen iskolát, mindent autodidakta módon sajátított el, és a képeit elsősorban azért tölti fel a közösségi médiumokra, hogy minél több emberhez eljuttassa ezt a sajátságosan önkifejező művészeti ágat. Ő Lara Wirth, aki elképesztő átalakulásokat eszközöl magának némi smink segítségével. A különleges karaktereket akkor szerette meg, amikor (még ennél is) fiatalabb korában megnézett néhány filmet, mint az X-Men sorozat korai részei vagy a Karib-tenger Kalózai. A végső löketet azonban egy televíziós sorozat, a FaceOff adta meg, ahol a versenyzők java szintén képzés nélkül tanult meg így “sminkelni”.

Az alap fogásokat Youtube csatornákról leste el, mikor 14 éves volt. Ebből az is kiderül, hogy a lány mindössze két év alatt jutott el arra a szintre, ahol most tart, ami egészen elképesztő, és valami zsigeri tehetségről árulkodik. Mára már nem csak testfestéssel tud dolgozni, hanem szarvakat, fogakat is tud készíteni magának, vagy ha szükséges akár művégtagokat és mindenféle “testrészt”. Ezekhez először egy öntőformát készít el, és utána speciális zselékből megalkotja magukat a kész kellékeket is. 

A lány nagy álma egyébként, hogy egyszer egy olyan karakteren megalkotásában működhet közre, ami egy filmben vagy videoklipben szerepel. Nos, mi nem lennénk meglepve, ha hamarosan valamelyik stáblistán látnánk a Lara Wirth nevet.

Lara Instagram profilját EZEN A LINKEN tudjátok elérni!

Hozzászólások