A lány, akit inkább moziba viszünk, mint vacsizni

Te tudnád tartani a lépést?

2016/03/09

Igazi úriember vagyok, szívesen viszem az asszonyt ide-oda. De ezzel a lánnyal előbb mennék moziba vagy állatkertbe, mint vacsorázni, az tuti!

Kate Ovens egy 21 éves, egyetemista csajszi aki imád zabálni. Részt vett már rengeteg Ember vs Kaja kihívásban, de most ezt a zabálást egy egészen új szintre emelte. Azért hívom zabálásnak, mert ennyi kaját betömni már nem étkezés… Mondom ezt én, aki szintén bélpoklos.
Azt megszoktad már a TV-nek hála, mikor meg a “Fald fel Amerikát”, hogy a kis pufifánk krapek felfal mindent. Nem lepődünk meg rajta, mert ” jó, hát elfér az benne”. Kicsit megizzad a pacekja és folytatja is. De hogy ez a kis törékeny lány ennyit egyen, hát ez elég szokatlan. Képzeld el, hogy összejön egy fickóval, aki elviszi vacsorázni a csajt. Kajálnak kajálnak, és mikor a fickó a kávéját issza, a csaj épp az előétellel végez. A személyzet meg be van tojva és behívnak egy plusz szakácsot. Tuti sokkot kap… A csajszi meg betol egy kb. 4 emeletes burgert, utána egy kiló sültburit és lecsapatja másfél liter csokis shake-el, ráadásul meg sem izzad! Minden tiszteletem!

 
 Valentin napra minek is örülne jobban, mint egy szívecskés pizzának :)
image7 (1)

Katet Facebookon ITT tudod követni!

Hozzászólások