A legbizarrabb rekordok

Ezeket az eredményeket nem irigyeljük...

2016/03/09

A világ legextrémebb testi furcsaságokkal rendelkező emberkéi, akik nem rejtik véka alá, hogy különlegesek, de minimum furcsák.

Persze nem tehetnek róla, de megmutatják ország világ előtt, tehát teret adnak tetszésnek, illetve nem tetszésnek . Kezdjük a listámon szereplő első versenyzővel!

 

1. Vivian Wheeler

Neki van a leghosszabb női szakálla a világon, konkrétan 27,9 centiméteres. Sokszor láttam már kisebb bajusszal rendelkező, fejkendős kis mamókat, de tőle valószínűleg megijednék.

image2 (6)


A faterja mindig szólt neki, hogy borotválkozzon meg amikor kb. 7 éves volt. 1993-ban elhatározta, hogy megnöveszti a szakállát. Szerinted van férje? Azt hihetik haverok… Szerintem tuti együtt söröznek.

 

2. Radhakant Baijpai
2003-ban ő volt a világ leghosszabb fülszőrű fickója a világon. Valószínűleg ma is az, mivel tovább nőtt neki. Ma már több, mint 25 cm! Meg se kell húzni a fülét, belecsípsz a szőrbe és már nyertél is.

image3 (6)

3. Lee Redmond

 

Ő 1979 óta nem vágta le a körmét, amik időközben elérték a 8,65 métert (!). 2009-ben sajnos letörtek egy autóbalesetet követően! Engem csak egy kérdés érdekelne a sztoriban: hogy a fenébe használta a WC-papírt??? 

image4 (2)

 

4. Lui Hua

Ez a kínai férfi macrodactiliában szenved, ami a test bizonyos részeinek abnormális növekedését eredményezi. Az ő esetében a keze, egész pontosan az ujjai. Sürgős beavatkozásra volt szüksége, hogy megmentsék a kezét. A műtét hét órán át tartott, de sikeres volt!

image5 (2)

5. A hosszú lábú asszony

Nem, nem egy Deák Bill Gyula nótáról van most szó, hanem a világ leghosszabb lábú nőjéről. Orosz a csajszi, és 1,2 méteres lábai vannak. Ennek ellenére nem ő a legmagasabb nő a világon, mert “csak” 1,96 méter magas. Már kiskorába beírattam volna karatézni, és akkor ő lehetett volna az új Chuck Norris…

image6 (2)

 

6. Mehmer Ozyurek

A Törökországban született fickónak a szimatolója nőtt nagyra. 8,89 centiméteres orrával bármit kiszagol. Megpróbált egy drogkereső német juhászt helyettesíteni, de alulmaradt, és végül a kutyát hívták melózni. Ha mondjuk bunyós lenne, tuti eltörték volna neki vagy háromszázszor, és a törésektől már nem tudna kajálni, mert lelógna a szájába…

image7 (2)

7 . Annika Jrmler

A legjobbat a végére hagytam: a 7 centiméteres nyelvű lány… Nem is mondanék erről többet, mindenkinek a fantáziájára bízom a folytatást…

image8 (1)

 

(Forrás: DailyMail)

Hozzászólások