A legcukibb motoros

Az biztos, hogy egy életre szóló élmény volt számára

2016/10/28

Szeretjük a kedvesség random megnyilvánulásait. A videóban szereplő motoros és kisfiú találkozása olyan ártatlanul aranyos, hogy muszáj látnotok!

Illa berek, nádak, erek – a motorosok jó emberek! Nem csak azért, mert olyan közösséget alkotnak, amihez jó érzés tartozni, hanem azért is, mert olyan megnyilvánulásaik vannak, amikkel teljesen egyet értünk. Tavaly például egy olyan motoros lopta be magát az emberek szívébe, aki az eldobált szemetet vitte az autósok után, és vissza is adta nekik. Imádtuk is!

Az alábbi videót pedig egy olyan úriember rögzítette, akihez hasonlóakat minden gyerekkor bőven be tudna fogadni. Royal Jordanian néven ismert, 2013 óta készít felvételeket motorozás közben. Még a nyár során egyszer elgurult a Royal Albert Hall hangversenyterméig, hogy csináljon pár képet a gépéről, az épülettel a háttérben. Mikor a közelbe ért, kiszúrt egy apukát a kisfiával. Utóbbinak szemmel láthatóan nagyon tetszett a motor (amit meg is értünk, egy Husqvarna 900r szerintünk sem csúnya!), mutatta is az apjának. Itt jön a dolog szépsége, a motoros ugyanis utánuk gurult, és megállt mellettük a parkolósávban.  Nem csinált mást, csak az apja engedélyével felültette a kissrácot a motorra, és hagyta, hogy párszor beindítsa. A fiú arcáról tökéletesen le is lehet olvasni, mennyire tetszett neki a dolog. Sőt, még apuka is boldog mosollyal az arcán nézte fiát, igaz, szegény még el sem érte a kormányt a hatalmas vason. 

Mindenesetre az egyik legszebb dolog az életben önzetlenül örömet okozni másoknak. S ha épp egy kisgyermekkel tesszük ezt, az még szívmelengetőbb érzés. Hatalmas pacsi, Royal Jordanian!

RoyalJordanian a közösségi médiában | Facebook | Instagram YouTube

Hozzászólások