A legdurvább büntetés, amit eddig láttunk

Büntetésként leborotválta lánya haját

2016/10/06

Egy édesanya olyan büntetést adott tizenéves lányának, amilyet eddig még nem láttunk: leborotválta a lány haját. Tudtok ennél durvább retorzióról?

Mindenki tisztában van azzal, hogy a tinédzserek nagyon durván tudnak bánni egymással. Szemétkedésben biztos, hogy ők járnak az élen. Nem véletlen, hogy az elmúlt években berobbant a köztudatba a “bullying” kifejezés. Pontosan nem tudjuk magyarul, hogy határozható meg, de ha le akarjuk fordítani, a megfélemlítés, bántalmazás a legmegfelelőbb szó rá. Rengeteg kampányvideót láttunk már ezen jelenség megállításának érdekében. Amit viszont a következő édesanya művelt, mikor megtudta, hogy gyermeke egy daganatos beteget zaklatott és bántalmazott lelkileg, hihetetlen.

Egy portugál édesanya tudomására jutott, hogy tizenéves lánya verbálisan terrorizált egy súlyos daganatos beteg gyermeket. A bántalmazás oka az volt, hogy a rákban szenvedő lány kopasz lett. Valljuk, be azért elég undorító valakiből emiatt viccet csinálni. Az elkövető édesanya is így gondolta, ezért büntetésképp videóra vette ahogy leborotválja gyermeke hajkoronáját. A videó megjelenése után felröppent a hír, hogy a felvételen látható büntetés nem is emiatt van, hanem mert a lány meztelen képeket küldött valakinek. Nos, az ok valójában lényegtelen. A tény, hogy ez egy nagyon durva büntetés bárki számára, nem változik.

Hozzászólások