A legdurvább szelfi halálok

Az óvatlan fotókészítés eredménye

2017/11/17

Sokféle halált el tudnánk képzelni, azt azonban nem, hogy szelfizés közben veszítsük életünket. Bemutatjuk melyek a legdurvább szelfi halálok.

A szelfi egy teljesen ártalmatlan dolog. Alapban az is lenne, csak sajnos itt is előfordulnak olyan emberek, akik figyelmetlenek. Ha valaki kifejezetten a szelfizés miatt veszíti életét már a hülyeségnek egész új horizontjait nyitja meg. Hogy válogatásunk változatosabb legyen ezért olyan fotókat is mutatunk majd az alábbiakban, amiket percekkel, másodpercekkel egy szörnyű tragédia előtt exponáltak, s szereplői önhibájukon kívül haltak meg. Borzongató érzés úgy belenézni a fényképek szereplőinek szemébe, hogy mi már tudjuk, hogy pillanatok vannak csak hátra az életükből, míg ők erről mit sem sejtenek.

1. Pár évvel ezelőtt tavasszal posztolta ki vezetés közben egy észak-karolinai autópályáról Courtney Sanford a fenti fotót, miközben Pharrell Williams “Happy” slágerét hallgatta. Másodpercekkel a Facebook bejegyzés megszületése után hátulról belefutott egy kamionba és szörnyethalt.

1.

2. A 21 éves Oscar Otero Aguilar a Facebook oldalát szerette volna feldobni egy pisztollyal pózolós fotóval. A fiatal fegyvermániás srác azonban fényképezkedés közben szó szerint agyonlőtte magát.

3

3. A 17 éves Xenia Ignatyeva biztosítókötelek nélkül mászott ki erre a darura. A félelmet megvető vakmerősége azonban az életébe került. Röviddel a fénykép elkészülése után a lány elveszítette az egyensúlyát és lezuhant a mélybe.

4

4. 2015 elején három, 20 és 22 év közötti barát az indiai Taj Mahal látványosság felé autóztak. Amikor megpillantottak egy vonatot a közelben, megálltak, hogy néhány vagány szelfit készítsenek. A sínek között sétálva fotózkodtak, a vonat a háttérben egyre közeledett. Amikor már veszélyesen közel ért, a fiúk elugrottak előle, pontosan egy ellenkező irányból érkező vonat elé. Mindhárman meghaltak.

5

forrás1, forrás2

Hozzászólások