A legfurcsább alkoholos italok a világon

Bizarr alkoholos italok listája

2017/06/06

A világon milliónál is több furcsaság létezik. Most mutatunk közülük tizet, melyeket úgy hívnak: alkohol. Meglehetősen érdekes szeszes italok terítéken!

Ha az alkoholra gondolsz biztosan beugrik néhány átmulatott éjszaka, vicces sztori vagy egy-egy kellemetlen másnap. Most azonban nem az alkoholmámoros estékről szeretnénk beszélni, hanem azok okozóiról. Hidd el nem lesz unalmas, mert nem az alap alkohol kollekciót tesszük terítékre. Nézd meg milyen különleges italok léteznek a világon. 

1. Bakon vodka
Kaja és vodka egyben. Lehet eleinte remek ötletnek tűnik, de gondold végig, hogy nem valószínű, hogy az! 

alkohol1

2. Joghurt likőr
A hollandok találmánya, de a japánok isszák. Joghurtból készül, 16%-os alkoholtartalommal bír.

EPSON DSC picture

3. Pizza sör
A pizza meg a sör együtt tök jó lehet, de összemixelve nem biztos, hogy megkóstolnánk.

alkohol3

4. Csokis fánk sör
Jó, ez még bizarrabb, mint az előző. Ott legalább sós találkozik a kesernyés ízzel itt viszont tömény édességről beszélünk. 

alkohol4

5. Naga chili vodka
Ez alapban is durván hangzik, de ha egy kicsit is értesz a csípős dolgokhoz, most elborzadtál. A naga chili 2007-ben bekerült a Guinness rekordok könyvébe, mint a világ legcsípősebb paprikája. A Scoville-skálán 1001304 egységet ér el. (Scoville-skála: a paprikafajták erősségét méri)
Az biztos, hogy mindenedet végig marja!

alkohol5

6. Mókus sör
Ez elég morbid. Akadtak emberek, akik ezeket a cuki kis rágcsálókat sör tartó kulacsként hasznosították. Alkoholtartalma 55%. 

alkohol6

7. Kígyó bor
Vietnámban kitalálták, hogy ez így szuper lesz. Az nem derült ki, hogy az ital megálmodói előre tudták-e, hogy az alkohol semlegesíti a kígyó mérgét. Hálistennek azonban így van, ezért a saját hülyeségük nem öli meg őket.

alkohol7

8. Egér bor
Sajt+bor=egér. Kínában nem a fröccs menő, hanem az, hogy a  bébi egereket rizs alapú szeszbe fojtják majd azt isszák meg. De nem csak úgy buliból. Asztmára vagy akár szervi betegségekre is fogyasztják. 

alkohol8

9. Három gyík szesz
A likőr állítólag spirituális energiával tölti fel azt, aki megissza a 3 halott gyíkkal ízesített italt és képes lesz bármire.

10. Három pénisz likőr
A helyszín ismét Ázsia, pontosabban Kína. A péniszeket kutyák, fókák és szarvasok testéről szerzik be. A hiedelmek szerint ezek megnövelik a fogyasztó férfiasságát és a libidójuk is megnő. 

alkohol9

Az italokról készüt videót megnézheted a Youtube-on. 

Hozzászólások