A leghátborzongatóbb filmek Halloweenre

Ezektől a filmektől a hideg ráz majd!

2018/10/31

Ez a hét a halloweeni partikról szól és az ijesztő filmekről. Mutatunk egy listát a leghátborzongatóbb filmekről, melyeket halloween estére ajánlunk. 

Halloween
Irány a mozi, ahol még hátborzongatóbb lesz az élmény. Még egyszer utoljára visszatér Michale, hogy szembeszálljon egy álarcos alakkal, aki azóta kísérti, mióta sikerült megszöknie előle egy borzalmas éjszakai mészárlástól négy évtizeddel ezelőtt. Vajon most is sikerül megszöknie, vagy most elkapja? A filmből kiderül!

Hang nélkül
A földet borzalmas ragadozók árasztják el, akik azonnal lecsapnak, ha egy kis neszt hallanak. Egy családnak sikerült túlélnie, akik azóta teljes csendben élnek. Minden zajt, amit a mindennapjaikban okoznak, különleges módszerekkel elnyomják. Egyik gyereküket már elvesztették, most azonban új kicsi érkezik a családba, amit az anyukának hang nélkül kell majd világra hoznia.

Insidious: Az utolsó kulcs
Elise most elképesztően nehéz feladatot kap, hiszen vissza kell térnie szülőházába, ahol borzalmas gyerekkorát töltötte. A nő és a társai is tudja, hogy ha vállalják a megbízást, ami a házban várja őket, bezárul a kör, és ez mindannyijuk számára az utolsó lehet.

Felelsz vagy mersz?
Te is imádtad tiniként ezt a játékot? Egy csapat barát Mexikóba utazik, hogy eltöltsenek pár napot együtt. Azonban kiderül, hogy nem ők irányítják a játékot és nem tudnak kiszállni belőle. A könnyű feladatok után, egyre borzalmasabb kihívásokat kapnak, és egyre többen esnek ki a játékból, mert életüket veszítik egy feladatban.

forrás

Hozzászólások