A legizgatóbb szexfantáziák a pasik szerint

Tudd meg miről álmodoznak a férfiak!

2018/02/05

Azt tudjuk, hogy a pasik különleges szexuális gondolatokkal vannak megáldva, de azt is tudod mi számukra a legizgatóbb? Mi utánajártunk!

Köztudott, hogy a férfiak agya részben a szex körül forog ám nem mindig csak a klasszikus szeretkezés jár a fejükben. Kiderítettük mik a pasik számára a legizgatóbb szexfantáziák, mert nem elégedtünk meg annyival, hogy csak úgy van egy pár. Ha te is kíváncsi vagy min agyalnak a hímek unalmas óráikban, olvass tovább. Mutatjuk sorrendben a legtöbb szavazatot kapott képzelgéseket.

1. Pajzán szerepjáték

Ahogy a nőket is beindítják az egyenruhás férfiak, ez épp ellenkezőleg is igaz. Csak az ő képzeletükben az egyenruha kevesebbet takar. Ha szeretnéd elcsábítani a párodat, akkor vegyél egy dögös jelmezt. Öltözz szende kis szobalánynak, és fogd a tollseprűdet, vagy várd a pasidat rendőrjelmezben. Bármelyiket választod, igazán pikáns pillanatoknak lehettek közösen részesei.

2. Nyilvános szex, azaz a lebukás veszélye

Ugyan a hideg időjárás leszűkíti a romantikus légyottok lehetséges helyszíneinek körét, azért a négy fal között is találhatsz olyan pontot, ahol normál esetben nem szeretkeznél pároddal. Tippeket inkább nem adunk, biztos van néhány jó ötleted.

3. Szex az irodában

Az irodai szex a pornófilmes jelenetek egyik alapja. A férfiak 62%-a fantáziál arról, hogy a saját vagy akár más irodájában essen neki a párjának. A munkahelyi összebújást még izgalmasabbá lehet tenni egy kis főnök-alkalmazott szerepjátékkal a pasik szerint.

4. Édes hármas

Bármennyire is fájdalmas a léleknek a férfiak egy része bizony álmodozik egy laza hármas szexről. Ezt a fajta vágyálmot a nők kb 2%-a képes teljesíteni. Nem bíztatunk senkit, de jobb ha tudsz róla.

5. Videót készíteni az együttlétről

Nagyon izgató lehet felvenni a szeretkezést a férfiak szerint. Úgy kezelik, mint egy pornófilmet. Csak ez a sajátjuk. Egy hátránya van: nagyon vigyázni kell, nehogy rossz kezekbe kerüljön.

Hozzászólások