A legjobb csajos sorozatok

Ezek a sorozatok tuti a képernyő elé szegeznek, míg meg nem nézed az összes epizódot!

2018/05/03

Mi sem jobb, mint egy sok évadból álló sorozat, ami a képernyőhöz szegez és mindig alig várod a folytatást! Összegyűjtöttük a 8 legjobb csajos sorozatot. 

1. The Fosters
A történet egy furcsa családról szól: Stefanie rendőr, míg élettársa, Lena egy iskola igazgatónője. A leszbikus párnak négy gyermeke van, közülük Brendon Stefi vér szerinti fia, míg a többiek örökbefogadott gyerekek. Ötödikként csatlakozik hozzájuk egy javítóintézetből szabadult lány. És ezzel egy kissé felbolydul az egyébként sem szokványos család élete…

2. Szex és New York
Alap sorozat minden nőnek. Carrie egy éles nyelvű újságíró, aki New York legolvasottabb lapjánál dolgozik, saját, pikáns rovatáért milliók rajonganak. Barátnője, Charlotte zátonyra futott házassága után munkát vált. A társaság belevaló tagja, a sikeres üzletasszony, Samantha, aki nem pártolja a monogámiát, életében először beleszeret egy férfibe. Az ügyvédi irodát vezető Miranda nagy döntés előtt áll: karrierjét vagy az anyaságot válassza?

3. A pletykafészek
Serena van der Woodsen visszatért az internátusból az elegáns magániskolába, ahol már izgalommal várják a lányt. A visszatérésével együtt megindulnak a találgatások is. Legjobb barátnője, Blair is örül a lány érkezésének, azonban miután szerelme, Nate bevallja neki, hogy megcsalta őt a Serenával, már korántsem lelkesedik a dologért. Serena eközben új ismeretségekre tesz szert. Cselszövések, halálesetek, féltkékenység… minden ami kell egy szuper sorozathoz! 

4. Hazug csajok társasága
Ez a sorozat személyes kedvencem! Emily, Hanna, Spencer, Aria és Alison együtt töltötték gyermeki éveiket. Egy nap Alison rejtélyes körülmények között eltűnik. Egy évvel az eset után a többi lány különös üzeneteket kap a titokzatos ” A”-tól, aki azzal fenyegeti őket, hogy fényt derít minden titkukra. A lányok összefognak A” ellen, és megpróbálják kideríteni, mi történt barátnőjükkel. Nincs még egy olyan sorozat, melyben ennyi gyilkosság és titok kavarodik. 

5. Carrie naplója
A sorozat A Szex és New York újságírójának, Carrie Bradshaw-nak gimnáziumi éveibe enged betekintést – a fiatal és merész végzős diáklány riporteri szárnypróbálgatásainak lehetünk tanúi.

6. Az élet csajos oldala
Max Black főként pincérkedésből él, és anyagilag közel sem áll a helyzet magaslatán. Kolléganője, Caroline Channing a felső tízezerhez tartozott, de kétes ügyletei miatt elvesztette vagyonát, így mindent az elejétől kell kezdenie. Caroline abban az étteremben vállal munkát, ahol Max is dolgozik. A két lecsúszott nő összebarátkozik és elhatározzák, hogy összespórolnak egy saját cukrászdára.

7. Narancsvidék
Régi nagy kedvencem, mondhatnám, hogy egy csajos klasszikus. Gimnáziumos sorozatok legjobbika, bár már mai szemmel kicsit ódivatú ruhákkal, de maximálisan a divattal a középpontban. California napos oldalát mutatja be, persze mindenki szép és gazdag, pár kakukktojást leszámitva az izgalom kedvéért. Ha még nem láttad, ne habozz, azonnal keress rá és nézd meg.

8. Skins
Megrázó, de magával ragadó sztorikat és az angol fiatalok sajátos, sokszor rideg világát ismerheted meg a Skins című sorozatban. A hat évadból álló, angol produkció három generáció történetét öleli fel, amely olykor vicces, olykor pedig földbe döngölő módon fordulatos. Bár a Skinsből amerikai változat is készült, mi inkább az eredeti, angol verziót ajánljuk. 

(Forrás1, forrás2)

Hozzászólások