A legjobb latin bárok és táncos helyek Budapesten

Különleges programok a hideg napokra

2018/02/14

Éreznél egy kis latin, forró hangulatot ebben a lehangoló időben? Táncolnál egy nagyot a csajokkal? Akkor irány a felsorolt helyek egyike!

A latin érzéshez nem kell feltétlen Kubáig vagy Mexikóig utaznod, elég ha csak ránk hallgatsz és ellátogatsz a Budapesten található helyek egyikére. 

3-salsa-couples

La Bodeguita Del Medio

A La Bodeguita Del Medio Budapest Kubai étterem a történelmileg híres Fészek Klub Épületében található. Az étterem egy nemzetközi franchise része, mely eredetileg Havannából származik! A legendás Ernest Hemingway törzs helye volt és a fáma szerint itt készült a világ legelső mojito-ja. Az étterem egyúttal Bar-ként is működik és minden este eredeti kubai zenekar játszik, hétvégén pedig autentikus latin táncosok szolgáltatják a hangulatot. Eredeti Argentin steak-ek, koktélok és egyéb latin konyhai finomságok várják az ide látogatókat egy csodálatos, a régi Havannát előidéző atmoszférával!! Ez mindenképp az a hely, ahol mindegy hogy elkezdeni vagy befejezni szeretnék az estét. Helyszín: 1074, Dob utca 57.

Barrio Latino

Barrio Latino, egy latin bár, táncos szórakozóhely, ahol minden nap a latin zene, tánc, kultúra jegyében telik. Ez a bár a Tiétek budapesti salsások, latin zene- tánckedvelők! Helyszín: az Oktogonnál, a 6. kerületi Jókai utcában (a volt Brooklyn Pub helyén)! A Barrio Latino Cafe nyitva áll mindenki előtt, minden latin zene és táncstílus számára! Ha bulihoz keresel helyszínt, szólj! (100 m2 egybefüggő, parkettás tánctér, bár, különterem, VIP launge) Helyszín: 1066, Jókai utca 4. 

Azúcar Cuban Disco & Bár

Igazi kubai hangulat Budapest szívében! A legjobb kubai koktélok, bulik keddtől vasárnapig és barátságos, közvetlen kiszolgálás vár mindenkit aki egy kis havannai életérzésre vágyik! Helyszín: 1073, Kertész utca 3.

forrás 

Hozzászólások