A legjobb pillanatban elkapott képek

A természet néha csodákra képes

2016/09/06

A természet és a profi fényképezőgépek csodákra képesek. A következő képek olyanok, mintha photoshoppal készültek volna, pedig nem.

Igazán irigyek vagyunk azokra, akiket az ég remek érzékkel áldott meg fotózás terén. Igaz, a tehetség mellett szükség van egy profi (és általában drága) fényképezőgépre, de manapság már az okostelefonokkal is lenyűgöző képek készülhetnek, egy-egy jól elkapott pillanatban.

Napjainkban minden eddiginél könnyebb a fotókat manipulálni a photoshoppal, és a még ennél is jobb képszerkesztőkkel és technológiai csodákkal, amelyekkel bárki megalkothatja a neki tetsző valóságot, akár otthon is. Ráadásul ezek az eszközök már annyira fejlettek, hogy ember legyen a talpán, aki a látszatot meg tudja különböztetni a valóságtól. Azonban az anyatermészet káprázatos helyzeteket alakít néha, amit ha sikerül megörökíteni, igazán büszkék lehetünk magunkra. Nincs az a megszerkesztett kép, ami felülmúlhatná a lélegzetelállító valóságot. Nem tudjuk, hogy a következő képeket profi fotósok avagy amatőr turisták készítették-e, de mindenesetre ámulatba ejtő néhány. Van ahol a színek kavalkádja, a katonás rend, vagy csak szimplán a környezet adja meg a fotók hangulatát. Mindenesetre a következő képek teljesen manipuláció- és retusálás mentesek, ezért higgyetek a szemeteknek. 

Hozzászólások