A legjobb programok hétvégére: kultúra, sörfesztivál és könyvfesztivál

Szuper programok várnak rád hétvégén

2018/04/20

Itt az ideje, hogy megtervezzük hétvégére a programokat, ugyanis szuper idő lesz! Remek ötleteket mutatunk, érdemes ellátogatnod legalább az egyik helyre.

Tavasszal nemcsak a virágok nyílnak ki, de az összes kulturális hely is, melyek ezáltal megtelnek a legszínesebb programokkal. Lassan érkeznek a fesztiváljellegű, kültéri események is, így ezen a hétvégén a Corvin Sörfesztivál, ahol a legkülönfélébb italok kóstolhatók majd meg. Találd ki még ma a programot hétvégére és vágj neki kész tervekkel ennek a gyönyörű, két napnak! 

Budapest Art Week
Budapest, április 17-22.

A Budapest Art Week egy Magyarországon egyedülálló, klasszikus és kortárs képzőművészeti eseményeket összefogó eseménysorozat, melynek célkitűzése az, hogy új lendületet adjon, és iránytű lehessen a képzőművészet kedvelőinek, esszenciális kiegészítőjeként a Budapesti Tavaszi Fesztivál klasszikus művészeti programsorozatának. A hatnapos rendezvény keretében 2018-ban 72 helyszínen – a város vezető múzeumaiban, galériáiban és egyéb kiállítótereiben – 96 kiállításon és nyolcvan kiegészítő programon vehetnek részt a látogatók, mindezt egyetlen karszalaggal.

BŐVEBB INFORMÁCIÓ

Corvin Sörfesztivál 2018
Budapest, Corvin sétány, április 18-22.

Immáron negyedik éve rendezik meg a Serfőző rendezvények szezonnyitó sörfesztiválját a Budapest egyik üde színfoltjának számító Corvin sétányon. Az eddigi évek tapasztalatai azt mutatták, hogy négy nap nem elég a sörfesztiválozáshoz, így idén úgy döntöttek a szervezők, hogy ötnaposra bővítik a szezonnyitó sörös ünnepet. Több nap, több sör, sok sör, jó idő, hangulat a köbön. A rendezvényen megközelítőleg 25 kiállító, több mint száz típusú csapolt és üveges sör lesz megtekinthető és megkóstolható.

BŐVEBB INFORMÁCIÓ

25. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál
Budapest, Millenáris, április 19-22.

Az immáron 25. alkalommal megrendezendő Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál a nemzetközi könyves világ jegyzett eseménye, a térség meghatározó szakmai és kulturális fóruma. Idén Daniel Kehlmann, az európai irodalom egyik legeredetibb szerzője és Szerbia lesz a díszvendég.

BŐVEBB INFORMÁCIÓ

forrás

Hozzászólások