A legjobb programok téli hétvégékre

Segítünk megtervezni az elkövetkező hétvégéket!

2019/01/07

A téli hétvégék két okból sem a kedvenceink: hamar sötétedik és hideg van. Azonban a hűvös időjárás számtalan szuper programot eredményezhet. 

Január és március közepe között igencsak nehéz jó programokat kitalálni, azonban a lehetőségek tárháza korántsem olyan szűk, mint azt gondolnád. Ha nagyon tanácstalan vagy te is a téli programokat illetően, görgess lejjebb, remek ötleteket adunk! 

Korcsolyázás
Nincs is jobb télen, mint a hideg, sötét délutánt a korcsolyapályán eltölteni a pároddal vagy a barátaiddal. Miután kimelegedtél a sportolásban, kellemes érzés leülni és elkortyolgatni egy pohár forralt bort vagy teát. A mi kedvenc helyünk a Városligetben található korcsolyapálya. Nem mellesleg ez a legnagyobb.

korcsolyazas

Három fogásos, gyertyafényes vacsora
Na, nehogy azt hidd, hogy arra bátorítunk, hogy több tízezret költs el egy vacsorára. Nézzetek ki a szerelmeddel szimpatikus recepteket az interneten, irány bevásárolni, vegyetek egy üveg finom bort is, készítsétek el a fogásokat majd öltözzetek fel szépen, mintha a legelegánsabb étterembe készülnétek. Nem csak a főzés lesz jó móka, de a romantikus hangulat a kapcsolatotokat is erősíti.

gyertyafenyes vacsora

Na melyik a legjobb forró csokizó?
Járjátok be a város ismert és kevésbé ismert cukrászdáit, kávézóit és keressétek meg a legjobb forró csokit! Számos tesztelt hely található az interneten is, így onnan is válogathattok. A mi kedvencünk az Ahoy! ahol millió formában variálhatók az isteni forró csokik. 

forro csoki

Téli kirándulás
A Kékes-tető télen is vár, a táj pedig gyönyörű. Januárban általában már hó is van, bár most túl meleg van ahhoz, hogy meg is maradjon.

kekes teto

Wellness
Magyarország tele van jobbnál jobb gyógyfürdőkkel. Személyes kedvencünk a Széchenyi fürdő, illetve a Rudas, ahol csodás kilátás tárul eléd a panoráma medencében fürdőzve. Látogass el valamelyik fürdőkomplexumba és garantáltan kellemes kikapcsolódásban lesz részed. Ráadásul biztos nem fogsz fázni sem! 

rudas

Hozzászólások