A legjobb randifilmek

Ezek mindkettőtöknek tetszenek majd

2017/11/20

Randira készültök a kiszemeltetekkel vagy a párotokkal? Egy film mindig jó ötlet, ám a választás sokszor lehetetlennek tűnik. Íme a tökéletes randifilmek!

Biztos veletek is előfordult már, hogy filmet szerettetek volna nézni a szerelmetekkel, azonban több órás ötletelés után sem jutottak dűlőre, mit is nézzetek meg. Az egyik túl romantikus, a másik túl lövöldözős, a harmadik túl szomorú… és még sorolhatnánk. Most viszont olyan randifilmek közül csemegéztünk, ami mindkét fél tetszését elnyeri majd.

1. Mr. és Mrs. Smith

Két bérgyilkos, – akik egyben egy házaspár is – azt a feladatot kapják, hogy végezzenek egymással. Kellően romantikus és akciódús egyben, ezért biztosan mindkettőtöknek tetszeni fog!

via GIPHY

2. Napos oldal

Ha nem lenne annyi elég, hogy Jennifer Lawrence és Bradley Cooper a két főszereplő, akkor eláruljuk azt is, hogy ez nem egy csöpögős romantikus film. Pat, miután elveszítette állását, feleségét és házát, elmegyógyintézetben köt ki. Tiffany felbukkanása azonban mindent új megvilágításba helyez, és rájön, hogy minden rossz helyzetből származhat valami jó is.

via GIPHY

3. Az 50 első randi

Henry és Lucy találkozása tökéletes, kivéve egy kis gondot: másnapra a lány nem emlékszik semmire egy baleset okozta memóriazavar miatt. Henry így minden nap újra és újra megküzd a lány szerelméért. Ez a tökéletes romantikus film ami mégsem túl nyálas!

via GIPHY

4. Bosszúállók

Egy csapat szuperhős összeáll, hogy megmentsék a földet, nem hangzik rosszul, ugye?

via GIPHY

5. Mondhatsz akármit

Egy semmirekellő srác beleszeret a legokosabb és legszebb lányba, idáig elég elcsépelt a történet, viszont a lányról kiderül, hogy a szépség mögött magány és szomorúság rejtőzik. Igazi klasszikus romantikus film, ami biztosan bejön majd.

via GIPHY

Hozzászólások