A legjobb randis ötletek nyárra

Olcsó és romantikus tippek ha kifogytál a randi ötletekből

2017/06/01

Lehet, hogy néha  úgy érzitek nyárra nehezebb programot találni, mint az év többi szakaszában, de higgyétek el megannyi olcsó és egyszerű lehetőség vár rátok!

Sokszor úgy tűnhet, hogy a tikkasztó melegben nehéz bármilyen elfoglaltságot is találni, ami nem a strandon van. Nyárra sokkal több programot tudtok szervezni, mint gondolnátok! Mutatunk néhány rendkívül olcsó, de szuper randis ötletet, amivel tuti bevágódsz bárkinél! 

1. Nézzetek repülőket
A naplementében leszálló óriás légibuszok nagyon romantikus látványt nyújthatnak. Irány a reptér mögé egy üveg borral és élvezzétek a csöndbe hasító repülőgépek hangját. 

repulo

2. Gyümölcsszedés
Rengeteg “szedd magad” helyszín van már Magyarországon. Gyűjtsétek össze a legfinomabb gyümölcsöket, majd süssetek együtt valami finomat belőle! 

DSC_0062

3. Legyetek újra gyerekek
Menjetek ki az egyik közeli parkba, vigyetek frizbit, tollast, labdát és játszatok. Ha egész napos programnak tervezitek legyen nálatok pokróc és egy piknikkosár is. 

park

4. Régimódi mozi
Érdemes ellátogatnotok egy kertmoziba, mert sokkal hangulatosabb, mint bármelyik filmszínház! Egyre több ilyen létesítmény található Budapesten is. 

kertmozi

5. Irány a természet
Ha mindketten sportosak vagytok, menjetek el együtt futni vagy ami még kellemesebb és élvezhetőbb az egy közös kerékpártúra, például a Velencei-tó körül. 

biciklitura

6. Csillaglesés
Személy szerint nekem ez a kedvencem! A lehető legromantikusabb program. Keressetek egy fényektől mentes területet (a belvároson kívül) terítsetek le egy pokrócot, nyissatok ki egy üveg bort és élvezzétek egymás társaságát. Ha szerencsétek van még hullócsillagot is láthattok.

csillagleses

7. Készítsetek fotókat
A rengeteg emléket remek érzés lesz később visszanézni. Nem kell fotóst fogadnotok, csak egy állványra van szükségetek. Menjetek el több helyre, bolondozzatok, romantikázzatok, majd nyomtattasátok ki a legjobb képeket! 

fotozas

Hozzászólások