A legjobb sorozatok téli estékhez

Biztosan nem fogsz unatkozni, ha ezeket nézed!

2017/11/28

Ha kifogytatok az ötletekből, hogy mit nézzetek ebben a rideg időben, mi mutatunk néhány tippet, amik tökéletesek a hideg estékhez!

Mindannyiunkkal előfordult már, hogy befejeztük az aktuális sorozatunkat, majd hirtelen nem tudtuk, hogyan tovább, mit nézzünk utána. Erre szeretnénk megoldást nyújtani, ugyanis mutatunk néhány sorozatot, amelyek tökéletesek lesznek akár az ünnepi, nyugis estékhez, akár az utána következő rideg téli hétvégékhez.

1. Stranger Things

2016-ban jött ki a sorozat, és azóta már óriási rajongótáborral rendelkezik. A sztori egy 12 éves fiú eltűnésével és keresésével kezdődik, majd ebből bontakoznak ki a további, olykor természetfeletti események. A történet nagyon magával ragadó, viszont nem ijedősöknek való!

via GIPHY

2. Riverdale

A képregényből készült sorozat egy tehetős családból származó és népszerű diák, Jason Blossom meggyilkolásával kezdődik, majd egyre több furcsa, sötét és misztikus titokra derül fény a kisváros életéből. A titokzatos események mellett azért persze nem maradhatnak el a szerelmi szálak, krimibe is beillő nyomozások és a rejtélyes családi drámák sem. Az öt fiatal főszereplő (Betty, Veronica, Archie, Jughead és Cheryl) keresztülmennek nemcsak a középiskolások szokványos problémáin, hanem annál sokkal több mindenen: tragédiákon, csalódásokon, leleplezéseken és zsarolásokon is.

via GIPHY

3. Orange is the new black

Ez a Netflix által készített sorozat olyan, amilyet eddig tuti nem láttál! Az Orange is The New Black egy 7 évados sorozat, mely egy fiatal lány (Piper) szemszögéből mutatja be a női börtön mindennapjait. Pipernek egy régi bűnügy miatt kell bevonulnia a börtönbe, pont akkor, mikor már az esküvőjét tervezi vőlegényével. Bepillanthatsz a női börtönélet megpróbáltatásaiba és a fogvatartottak hihetetlen történeteibe. Garantáltan minden érzést megkapsz, ami ahhoz kell, hogy hosszú órákig a képernyő elé ragadj: izgalom, gyilkosság, érzelmek, molesztálás, megcsalás, hazugság. Minden, ami az életben is érhet.

via GIPHY

4. Született feleségek

Melyik nőnek kellene bemutatni ezt a klasszikus sorozatot?! A Született feleségek mindig kellemes kikapcsolódást nyújt, hiszen minden megvan benne, amire egy jó sorozathoz szükség lehet. A négy főszereplő négy totálisan különböző karakter, de mégis mindegyikük szerethető és mindenkiben találhatunk valamit, ami szimpatikus és amivel tudunk azonosulni. Ott van például Bree, aki egy tökéletes háziasszony és gondoskodó anya, ugyanakkor amennyire tökéletesnek szeretné mutatni az életét és házasságát, annyira nem az belülről. A modellből lett kertvárosi feleség, Gaby, aki sokszor önző és akaratos, de tanul a hibáiból. Lynette egy karrierista, véleményvezér nő, aki idővel rájön, hogy nem mindig neki van igaza, és ez jól is van így. Végül pedig Susan, aki egy szeleburdi, szeretetre éhes nő, aki végsőkig kiáll a szerettei mellett.

 

via GIPHY

5. American Horror Story

Mindkét nem nagyon fogja szeretni ezt a sorozatot, már ha nem akadály a sötétebb és ijesztőbb hangulat. Minden évad egy önálló történetet dolgoz fel, tehát nem egymásra épülnek, de vannak benne állandó szereplők, akik minden évadban feltűnnek. Aki szereti a horrort, az egyenesen odáig lesz érte, hiszen van benne például kísértet járta ház, elmegyógyintézet, vagy éppen boszorkányság. 

 

via GIPHY

6. Agymenők

A végére pedig jöjjön egy olyan sorozat, ami tökéletes, ha inkább csak nevetni szeretnétek és hagynátok a drámát. Négy tudósról (Sheldon, Leonard, Rajesh és Howard) szól, akik magas intelligenciaszintjük és kockaságuk révén gyakran keverednek komikus helyzetekbe. Nagyon szórakoztató! A sorozat egyébként annyira sikeres, hogy már egy testvérsorozat is készül hozzá, ami Sheldon gyerekkorát mutatja be.

 

via GIPHY

Kiemelt kép forrása: Popsugar, Red Carper Refs

Hozzászólások