A legkisebb tudós, akit imádunk!

Bemutatjuk Olivert, aki 5 évesen kiérdemelte a fehér köpenyt!

2016/07/01

Oliver nem csak ismeri a tornádókat, hanem hasonlít is rájuk – a kis tudós szélvészként söpört végig az interneten első videójával. Már várjuk a következőket!

Bár még csak öt éves, Oliver intelligenciája már most is figyelemreméltó. A kis tudós édesapja szerint fia már akkor is tudományos videókat akart csinálni, mikor még csak éppen megtanult járni. Most pedig végre el is készíthette az első saját produkcióját, mi pedig annyira imádjuk, hogy fel is iratkoztunk a csatornájára, mert egyről sem akarunk lemaradni a továbbiakban!

Ráadásul nem csak mi rajongjunk a srácért, ugyanis pillanatokkal azután, hogy a videója felkerült a Redditre, már 10 000 fölé is kúszott a feliratkozók száma (másoknak ez az eredmény évek alatt sem jön össze). Az internet népe pedig szeretné, ha Oliver nem csak a tornádókról mesélne nekik, hanem egy kis kvantumfizikáról, a fekete lyukakról, esetleg a lebegőszámos egyenletmegoldási formulákról. 

Addig is, amíg a kis tudós kitalálja, hogyan készítsen ragasztóból, pohárból  és macskaszőrből elektronmikroszkópot, nézzük meg, hogyan készít tornádót egy befőttesüvegben! Biztonsági felszerelést előkészíteni, veszélyes mértékű cukiság várható!

Hozzászólások