A legkockább karácsonyi díszek

Ezekkel tarolhatsz az informatikus bálon

2015/12/10

Közeleg a karácsony (de előtte Star Wars VII!), és a hangulat minket is átjár (majd a Star Wars után!). Éppen ezért kerestem nektek néhány kocka karácsonyi díszt (mert nem lehetett megint Star Wars). 

 

Már csak két hét van vissza karácsonyig (és egy Az Ébredő Erőig). Ebből kifolyólag olyan díszeket kerestem nektek, amikkel megmutathatjátok a világnak, mekkora kockák is vagytok valójában. A Pokélabdás gömb már snassz, és a Dovahkiin csúcsdísz is elcsépelt. Most viszont még ezeknél is geekebb dolgokat kerestem nektek. Mert én ilyen jó arc vagyok. 

Mennyből a nyákangyal

karidisz

Azt hiszem, ez a két csodálatos karácsonyi szösszenet nem igényel semmilyen magyarázatot. Tehetségesebb kockák maguk is elkészíthetik őket, ha van otthon alkatrészük. Márpedig ilyesmi mindenkinél van, nemde? Na ugye.

Ó, RAM fenyő, ó RAM fenyő!

ram

Láttunk már szebbet egy ünnepien feldíszített fáról lógó memóriánál? Jó, nyilván láttunk, de ez az ötlet akkor is tetszik. Ráadásul lesz hol tárolnunk az emlékeket a gyönyörű karácsonyról, amit ez a dísz tesz teljessé!

Ó, gyönyörű szép CD-lemez éj!

cd_fa

Mindenkinek van otthon régi, felesleges CD-je, igaz? Itt az ideje, hogy hasznosítsátok őket! Szépen csillog, és úgysem sokáig használjuk már szegényeket. Mi lenne kegyesebb, mint hosszú évek szolgálata után díszként használni őket karácsonykor?

Persze ha másra vágysz, akkor mutathatunk egyszerű, de praktikus díszeket, vagy olyat, ami robbantja a cukiságbombát!

Hozzászólások