A legnagyobb sztárok plasztikai műtét előtt és után

Őszinte sztárok következnek

2017/08/07

2017-ben egy, esetleg több plasztikai műtét már senkit nem lep meg, éppen ezért néhány sztár nyíltan vállalja a megdöbbentő előtte-utána fotókat.

A legnagyobb sztárok sem tökéletes testtel, gyönyörű telt ajkakkal és D-s mellekkel születnek, ezért legtöbbjük szívesen fekszik kés alá, hogy elérje az áhított kinézetet. Sok celeb a mai napig tagadja, hogy bármilyen plasztikai műtétet végeztek volna rajta, de akad pár híresség, aki büszkén vállalja az elképesztő előtte-utána fotókat.

Kylie Jenner
Hosszú hónapokon át tartó találgatások után, Kylie Jenner megerősítette, hogy ajkai plasztikázva vannak. Azt mondjuk nem igazán értjük minek tagadta, elég egyértelmű volt.

kylie jenner

Ashley Tisdale
A High School Musical egykori sztárja a People-nak készített interjújában árulta el, hogy 2007-ben orrplasztikát végeztek rajta, nem csupán esztétikai okok miatt. Tisdale-nek már gyermekkorában orrsövényferdülése volt, mely problémát okozott a légzésben. Ahogy idősödött egyre csak romlott az állapota, ezért kénytelen volt kés alá feküdni.

ashley tisdale

Courteney Cox
Az 53 éves színésznő ráncfeltöltésen esett át, azonban sikerült megtartsa azt az egyensúlyt a mű és a természetes között, ami sajnos többeknek gondot jelent. Szeretnénk mi 53 évesen így kinézni, akár injekcióztatva, akár anélkül.

courteney cox

Kourtney Kardashian
Kourtney 21 éves volt mikor mellnagyobbító műtéten esett át, azonban ezt meg is bánta. Egy nemrég készített interjúban elárulta, hogy azt kívánja, bár ne műtette volna meg magát, mert hatalmasak lettek a mellei.

Kourtney Kardashian

Iggy Azalea
A rapper 2015-ben vallott orrműtétjéről a Seventeen magazinnak. “Nincs mit tagadnom, a tagadás nagyon béna”- mondta Azalea. Ezután nyíltan beszélt mellműtétéről is: “Nem hiszem, hogy szégyellni való lenne, ha valaki változtatni akar magán. Én is megtettem, a melleimet is megműtettem.”

iggy azalea

Heidi Montag
Szemöldök korrekció, orrplasztika, állcsont műtét, arccsont műtét, botox, ajakfeltöltés, fülplasztika, mellnagyobbítás, fenék nagyobbítás, zsírleszívás. Nem semmi a csaj. 

heidi montag

Ariel Winter
A fiatal nő nem érezte jól magát a bőrében hatalmas mellei miatt, hiszen nem tudott úgy öltözködni, mint társai és kényelmetlenül érezte magát azokban a ruhákban, melyeket hordania kellett. Hogy megszabadulhasson ettől az érzéstől mellkisebbítést hajtottak végre rajta. Azóta remekül érzi magát. 

ariel winter

Hozzászólások