A legrémesebb Tinder profilképek

A Tinder legrosszabb profiljai

2018/07/24

A profilképek hatalmas szerepet játszanak az internetes oldalakon éppen ezért törekszik mindenki arra, hogy tökéletes legyen. Vagy mégsem mindenki…

A társkeresők jelenleg is a fénykorukat élik, a csúcsokat pedig a Tinder döngeti. Korábban is írtunk már a Tinderről, mint a társkeresők legmélyebb bugyráról. Ismét megemlíteném, hogy természetesen senki felett nem törünk pálcát ha használja ezt az amúgy zseniálisan kitalált húzogatós applikációt. Mostani cikkünkben pedig a Tinderes profilképek lesznek terítéken. 

Bármilyen internetes oldalra regisztrálunk a nevünk mellé rögtön kérnek egy profilképet is. Sőt, mostmár az edzőteremben is profilképet csatolnak az azonosítónkhoz, amit ott helyben készítenek el és általában borzasztóan sikerül. Na de kanyarodjunk vissza a témához. Általában arra törekszünk a fotókat illetően, hogy minél jobban nézzünk ki a feltöltött fényképen. Valamelyest elárul bennünket a kép minősége, háttere, az arckifejezésünk. Persze tudjuk, hogy ennyiből nem lehet megítélni senkit, no de azért érdemes figyelni a feltöltött fájlra. Néhány ember azonban, aki lelkes felhasználója a Tindernek nem hogy igénytelen, de egyenesen nevetséges profilképet töltött fel. Nézzétek meg ti is ezt a kis válogatást és nevessetek jókat! 

Hozzászólások