A legsármosabb férfiak 50 felett

A legszexibb idősödő urak

2016/11/25

Vigyázat hölgyek, veszélyesen vonzó 50 feletti férfiak hada következik. Szemeket a képernyőre, következzenek a legsármosabb pasik!

Hogy ne csak mindig az uraknak kedvezzünk tökéletessé plasztikázott feleséggel, szexi nagymamával vagy épp egy popsi-toplistával, ezért összegyűjtöttük a legsármosabb 50 feletti férfiakat.

Az 50 feletti pasik kérdésében a nők táborát két nagy részre lehet osztani. Az egyik csapatban játszók a fiatal, kisfiú arcú férfiakra esküsznek a másik oldal pedig majd megőrül a kicsit ősz, korosodó urakért. A nők fantáziájában sokszor megfordul Sean Connery, vagy George Clooney. Hölgyek közül sokan vallják, hogy a korosabb férfiak olyanok, mint a jó bor, minél idősebb, annál jobb. Egyes emberek esetében valóban szülőként és nagyszülőként tekinthetünk ezekre a férfiakra, de vannak közülük néhányan, akik bebizonyítják, hogy a kor csupán egy állapot és egészséges életvitellel ezt nagyon jól karban lehet tartani.

Úgy tűnik az elmúlt évek során már teljesen átalakult ez a kor kérdés. Napjainkban egy 50 éves férfi vonzó, míg régebben a 20-as korosztály ezeket a pasikat már túl öregnek gondolta ahhoz, hogy egyáltalán férfiként vegyék őket számításba. Tény, hogy sokszor nem a külső vagy a szerelem veszi le a hölgyeket a lábukról, hanem a bankszámlán lévő összeg. Mindenesetre egy kis stílussal, odafigyeléssel, némi kondival tökéletesen karbantarthatja magát bárki. 

Hozzászólások