A legsokkolóbb plasztikai műtétek 2016-ban

Ők azok, akikből élnek a plasztikai sebészek

2017/01/02

Kacsaszáj, óriási mellek, formásra műtött orrok és ki tudja még milyen plasztikai műtétek léteznek. Már minden genetikai hibára van megoldás.

2016-ban több sokkoló plasztikai beavatkozásról is hallottunk, ám így összeszedve még durvább látni, hogy mire nem képesek az emberek, hogy úgy nézzenek ki ahogy azt megálmodták. Hiába a plasztikai műtétek rutinja és a jobbnál jobb orvosok, előfordul, hogy az átalakító műtét nem olyan eredményt hoz, mint amilyet elvárnánk. A mesterségesen átalakított emberekből mostmár nemhogy Dunát lehetne rekeszteni, de nagyobb városok is kialakulhatnának, annyian vannak. Nézzük, kik azok akik kicsit túlzásba estek ezen a téren.

Justin Jedlica és Pixee Fox

Mindenki úgy ismeri őket, mint az élő Ken és Barbie baba. Eddig 135 millió forintot költöttek plasztikai műtétekre. Több száz operáción estek már át és az átalakulás érdekében még a szexről is képesek voltak lemondani!

Jade

A hölgy még  csak 20 éves, de jó néhányszor kés alá feküdt azért, hogy úgy nézzen ki, mint egy élő Barbie baba. Állítása szerint nagyon büszke az összes műtétére.

Kayla Morris és Georgina Clarke

Azt gondolnád, hogy egy-egy ilyen félresikerült műtét után már senkitől nem kapnak támogatást ezek a bevállalós csajok? Akkor csekkold le Kayla Morris sztoriját, aki a saját anyukájával együtt jár a plasztikai sebészetre!, A 21 éves lány már 11 évesen elhatározta, hogy megoperáltatja a melleit, az édesanyja pedig 22 millió forintot költött el eddig a saját esztétikai beavatkozásaira. És ezenfelül büszkék is egymásra.

Janet Horrocks

Márciusban akadt egy másik anyuka is, aki nem bírt leállni a plasztikafüggőségével. Az 57 éves nő 15 millió forintot hagyott ott egy szépségklinikán, hogy úgy nézhessen ki, mint a saját kislánya.

     

James Holt

Azt hitted, hogy csak a nők műttetik szét magukat, hogy hasonlítsanak valakire? Hát, nem. James 17 éves kora óta többször is kés alá feküdt már, hogy olyan legyen, mint Kylie Jenner.

Ahsley

Az amerikai nő óriásra dagadt száját még a szépségklinika szakértői is értetlenül vizsgálták. Kiderült, hogy egy régi elrontott szájfeltöltés következményeként Ashley ajkai folyamatosan duzzadnak. Nem csoda, hiszen a korszerű szilikon töltet helyett, birkazsírt fecskendeztek a szájába.

Victoria Wild

A sok plasztik hölgy mellett akadt egy francia modell aki kiszőkíttette a haját, feltöltette a száját és megnagyobíttatta a melleit. Victoria régi álma volt, hogy pont úgy nézzen ki, mint egy szexbábú.

Beshine

Ha eddigi sztorik nem lettek volna elég meghökkentőek, akkor a német modell gigantikus melleitől tutira kikerekedik a szemed! A 27 éves lánynak van ugyanis a világon a legnagyobb műmelle, összesen 18 kiló szilikont cipel a mellkasán. Elképesztő, ugye?

Jack Johnson

Az év legcikisebb átalakulása talán a 19 éves brit fiú nevéhez fűződik, aki David Beckhamet akarta leutánozni és 8 millió forintot költött el esztétikai beavatkozásokra. A legkínosabb az egészben, hogy a srác még így se hasonlít a futballsztárra, nem csoda, hogy durva kommentekkel próbálják felnyitni a szemét.

© cosmopolitan.hu

Hozzászólások