A legszórakoztatóbb partijátékok szilveszterre

Így dobd fel a szilveszteri bulit

2017/12/30

Ha bulit szervezel szilveszterre, nem csupán a pezsgőről és az isteni falatokról kell gondoskodnod. Ki kell találd azt is, mi lesz a program az este folyamán! 

Idén egy házibuliban szilveszterezel vagy éppen te szervezed a bulit? Írtunk már pofonegyszerű koktél receptekről, amivel feldobhatod a bulit, illetve mutattunk pár receptet a vendégváró falatok elkészítésére. Most pedig adunk pár tuti játék-tippet, amiktől tuti felejthetetlen estétek lesz!

11-birthday-party

1. Idd meg, mondd meg, vagy tedd meg!
A játék lényege, hogy mindenki bedob egy személyes tárgyat egy zsákba, amiből a résztvevők egyesével húznak és megpróbálják kitalálni, kié lehet. Ha nem jól tippel a játékos, akkor a tárgy valódi tulaja eldöntheti, hogy innia kell valamit, vagy válaszolnia kell egy személyes kérdésre. Egymás után háromszor azonban senki nem ihat, két pohárka után KÖTELEZŐ egy kérdés. A válaszadás pedig egyszer kiváltható egy feladatra, amit szintén a tárgy tulaja határoz meg!

2. Két igazság, egy hazugság
A legtutibb játék, hogy még jobban megismerd a barátaidat és extra izgalmas, mert közben jó néhány titokról is lehull majd a lepel! Mindenki mond magárol három állítást, a többieknek pedig el kell dönteniük, ezek közül melyik kettő igaz és mi lehet a kamu! Akár köthetitek +18-as témákhoz, hogy még izgibb legyen!

untitled-design-24-560x315

3. Kinek a fogadalma?
Mindenki írja fel, milyen fogadalmat tesz idén, de nevet ne írjon rá! Dobjátok egy tálba, majd menjetek körbe, sorban húzzatok egyet-egyet és próbáljátok meg kitalálni, melyik fogadalom kihez tartozik. Jó csapatkovácsoló játék és akár erőt is adhat a fogadalmak betartáshoz, ha a többiek is tudnak róla!

4. Cards againts humanity – Emberiség ellenes kártyák
Az Emberiség Ellenes Kártyák egy partijáték borzalmas embereknek. Szemben minden más partijátékkal amit valaha játszottál, az Emberiség Ellenes Kártyák pontosan annyira aljas és kínos mint te és a barátaid. A játék egyszerű. Minden körben egy játékos feltesz egy kérdést egy fekete kártyáról, a többiek pedig a legviccesebb fehér kártyáikkal válaszolnak. Így lehet kicsit bonyolultnak tűnik, azonban itt el tudod olvasni a játékszabályokat, sőt ez alapján magadnak is elkészítheted a játékot! 

hill_country_new_years_eve_party

forrás

 

Hozzászólások