A legújabb drog, ami emberfeletti erőt ad

Íme a legveszélyesebb drog, amiről eddig hallottunk

2017/02/01

Nem telik el úgy huzamosabb időszak, hogy ne hódítana valamilyen új drog a fogyasztók körében. Ami most terjed viszont minden eddiginél durvább! 

A legújabb utcai drog a flakka rohamos népszerűséggel terjed az Egyesült Államokban. Ez a szer a dizájnerdrogok csoportjába sorolható és jóval veszélyesebb, mint a kokain vagy bármely metamfetamin származék. Ez a drog nem most robbant be a köztudatba, de most kezdett el igazán terjedni. 

A flakka fő alapanyaga az alfa-PVP (alfa-pirrolidinopentiofenon) nevű szer, amit jelenleg is nagyjából 150 kínai cég árul az Egyesült Államokban is. A fogyasztók még Skype-on is kapcsolatba léphetnek az árusítókkal. A drogot kínáló honlapok többsége megbízhatónak tűnik, olyan, mintha egy sima orvosi kutatóintézet árulna valamilyen szert. Szinte mindegyikük azt állítja magáról, hogy az ő flakkája a legjobb a piacon, a cégek még színezik is az egyébként fehér tablettákat, hogy megkülönböztethetőek legyenek a márkák. A flakka rendkívül olcsó, csupán 5 dollárért lehet hozzájutni, ami nagyjából 1400 forintnak felel meg. Egy férfi például ennek hatása alatt be akart törni a rendőrségre, egy másik felnyársalta magát egy kerítésen, amikor át akart mászni rajta, egy harmadik fogyasztó pedig egy fával szexelt, miközben azt üvöltözte, hogy ő Thor, a mennydörgés istene. A flakkát lehet vénába fecskendezni, orrba szippantani, de a füstjétől is elérhető a kivánt hatás.

A legdurvább az egészben, hogy a drog hatására szinte emberfeletti erő lesz úrrá a fogyasztókon, gyakorlatilag zombivá válnak. Nem éreznek fájdalmat, nem lehet ártani nekik. Volt egy eset mikor lelőttek egy a szer hatása alatt álló embert és nem történt semmi. Ugyanúgy tört-zúzott tovább, mint előtte. Emellett volt példa olyanra is, hogy egy nő a háza előtt a fákat szurkálta késsel, mert gonosz szellemeket látott, egy férfi pedig a saját ujjait tördelte darabokra, miközben az utcán rohangált meztelenül. Rosszabb ez a szer, mint a heroin, vagy kristály meth.

A videó megtekintését csak erős idegzetűeknak javasoljuk! 

Hozzászólások