A legújabb luxus óceánjáró: egy szexhajó

Luxus és erotika töménytelen mennyiségben

2017/01/23

Vannak társkeresők, szexshopok, pornófilmek és ki tudja hány lehetőség akad még az extrém erotikát kedvelők számára. A legújabb dobás pedig egy szexhajó.

Ha fel szeretnéd dobni a nemi életed mostmár elég csak elutaznod. Nem kell szexterapeuta, nincs szükség különféle játékokra, pornóoldalakra. Csupán egy jegyet kell venned a legújabb luxus óceánjáró ami nem más, mint egy szexhajó. 

Szeptemberben indul a móka

A felnőttvendéglátással foglalkozó Original Group 2017. szeptember 26-án, Velencéből indítja járatát, amelyen nyolc napig az erotikáé lesz a főszerep. A hajó október 3-án tér vissza a lagúnák városába, az Adrián pedig olasz, horvát és szlovén városokat is érint. A Daily Mail tájékoztatása szerint az idei út már régen megtelt, már csak a 2018-asra lehet jelentkezni.

Az Azamara Quest luxushajó Barcelonából indul majd, és Rómába érkezik meg, közben kiköt Sète-ben, Marseille-ben, Monte-Carlóban és Portofinóban, Livornóból pedig kirándulást is lehet majd tenni Pisába és Firenzébe. A jegy a Desire Cruise-ra 2500 dollárnál kezdődik, (amire rájön még egy 350 dolláros díj is), vagyis több mint 800 ezer forintot kóstál fejenként. A 2017-es járat legdrágább lakosztályáért 10 996 dollárt, azaz 3,1 millió forintot kellett fizetni.

Luxus és erotika

A 710 utasnak hét éjszakán át nincs más dolga, mint kiélvezni a szolgáltatásokat, melyek egytől egyig az érzéki vágyak felkorbácsolásáról szólnak. Ezek között szerepelnek közös esti programok, erotikus előadások, valamint úgynevezett játszószobák, ahol a szvingerezés szerelmesei élhetik át a gyönyört. A medencéknél nem kötelező fürdőruha viselése sem, így a résztvevők szabadon gyönyörködhetnek egymás testében. A hétéjszakás út során minden a luxusról és az erotikáról szól. A felnőtt pároknak lehetőségük nyílik arra is, hogy megismerkedjenek majd más, nyitott gondolkodású szerelmespárokkal. A Desire-Experience honlapja úgy fogalmaz, egy ilyen út újraértelmezi, amit korábban az erotikáról gondoltunk, hogy megélhetjük a legvadabb fantáziáinkat és vágyainkat, mindezeket egzotikus úti célok érintésével. A paradicsomi helyek, a minőségi szolgáltatások, a biztonságos környezet, a vibráló hangulat és a hasonló gondolkodású emberek garancia a sikerre – írják.

Rodrigo de la Pena, az Original Group vezérigazgatója úgy fogalmaz, hogy a Barcelonából Rómába tartó útjuk izgalmas lehetőséget teremt arra, hogy az utasok egy tengeri szentélyben élhessék ki a vágyaikat.

©life.hu

Hozzászólások