A legújabb netes kihívás: legyél kopasz

Van értelme a legújabb netes kihívásnak?

2016/12/14

Mindig tud újat mutatni az internet népe, most is egy új kihívással rukkoltak elő. Nézzük mit takar a kopasz kihívás és hogy van-e értelme? 

#BaldandBadChallenge – ezt a hashtag-et biztosan sokszor fogod még látni a következő hetekben, hónapokban, ugyanis ez a legújabb netes kihívás, mely a Twitterről indult. Nálunk talán még nem olyan népszerű, de a tengerentúlon már az összes közösségi oldalt ellepték a kopasz, illetve tüsi- vagy pixie hajjal hódító lányok fotói – a challenge lényege ugyanis az, hogy az illetékesek megmutathassák: nem csak a hosszú, loknis hajzuhatag lehet szexi, nőies és szép, hanem akár az extrémen rövid frizura is! 

Ezzel a kihívással ellepték a rövid hajú csajok a social media világát. De miért is született meg ez a challenge? Hát, a Victoria’s Secret legutolsó show-ja miatt. Rengeteg lány fennakadt azon, hogy az eseményen felvonuló modellek mind pontosan ugyanúgy néznek ki, ugyanolyan a hajuk, ezzel azt sugallva, hogy egy nő csak hosszú hajkoronával nő igazán és csak így lehet megtestesíteni a férfiak ideálját. Éppen ez az amiért ennek a kihívásnak több értelme van, mint az eddigieknek. Az egyediség amúgy is kezd kiveszni a tinikből, ezt pedig nem csak a Victoria’s Secret show bizonyítja, hanem az is ha csak körülnézünk az utcán. Emellett pedig a #BaldandBadChallenge hashtaget olyan lányok is elkezdték használni, akik súlyos, rákos betegségben szenvednek és a kemoterápia miatt veszítették el gyönyörű hajzuhatagukat. Ennek köszönhetően már nem szégyellik kopaszságukat. 

 
Hozzászólások