A legújabb őrület: nutella pizza

Reméljük Magyarországra is hamarosan elér a legújabb őrület

2017/02/22

Képzelj el egy kávézót, ahol minden csakis a Nutelláról szól, és olyan mennyei édességeket lehet kapni, mint a mogyorókrémes pizza vagy hamburger!

Úgy tűnik, a Nutella akkor is világ legkedveltebb édessége marad, ha olyan pletykák röppennek fel, hogy rákot okoz. Sőt, a rajongókat az sem zavarja, hogy a fele lényegében tiszta cukorból van. Ezt persze meg is tudjuk érteni, hiszen már egy kanálnyi is elfeledteti még a leghúzósabb napokat is! Nemhogy rögtön egy olyan elképesztő desszert, mint például a nutellás pizza vagy épp hamburger, amit még elképzelni is maga a mennyország. 

Egy melbourne-i kévézó, a Nuts About Tella ugyanis pontosan ilyen finomságokkal várja a fanokat. Az ötlet pedig annyira sikeres, hogy elárasztották az Instát az édesebbnél édesebb fotók. 

A pizza feltét igen egyszerű: Nutella, gyümölcsök, csokiszósz és még egy kis Nutella. De ha valaki inkább a hamburgerre vagy rákattanva, választhat a több emeletes palacsinták közül, amik természetesen szintén Nutellával vannak megtöltve.

Sőt, a legelvakultabbak akár egy ilyen Nutella tornyot is bevállalhatnak.

Reméljük, az ötlet itthon is megihlet néhány kávézót, mert mi már nagyon megkóstolnánk a Nutella pizzát! Ugye te is?

Forrás: cosmopolitan.hu

Hozzászólások