A legviccesebb reakciók az Iphone 7-re

Megoszlanak a vélemények az új Iphone-t illetően

2016/09/09

Minden ősszel ellepik az internetet az új Iphone imádók és természetesen a gyűlölködők is. A harmadik kategória pedig viccet csinál az egészből. 

Még csak épphogy bemutatták az Iphone 7-et, máris tele van az internet az új csodakészülékről szóló cikkekkel, fotókkal, mémekkel. A legmeglepőbb újítások a telefont illetően, a por- és vízállóság, a vezetéknélküli fülhallgató, a kamera minősége és a tárhely mérete. Most pedig megmutatjuk nektek a legviccesebb posztokat a készülékkel kapcsolatban. 

1. 

” A vezetéknélküli fülhallgatók használata hidzsábban úgy fog kinézni, mintha magamban beszélnék. Ha esetleg eddig még nem féltek volna tőlem eléggé az emberek.” 

Be kell valljuk a hölgy felvetése meglehetősen érthető. A jelenlegi helyzetben ki ne gondolna rosszra ha szembe jön vele egy muszlim, miközben magában beszél?

2.  

“A jövőből jöttem, és ez itt az új Iphone 10. Eltávolítottunk belőle MINDENT.” 

Minekután az élő adásban csak azt hallottuk eleinte, hogy mit távolítottak el a telefonból, el tudjuk képzelni, hogy ez a jövő.

3. 

Nincs hozzáfűznivalónk.

4. 

Egy egész cég megy csődbe az újításoknak köszönhetően.

5. 

Valóban logikusabb lenne egy vezetéknélküli töltő, mint a fülhallgató. Az előbbiekkel mindig csak a baj van. 

6. 

Az előnye annak, hogy Iphone 7-tel rendelkezel: gazdagnak nézel ki. Tényleg csak ennyire lenne jó ez a laza 330 ezres telefon?

7. 

Mennyi problémánk volt ezzel. Most már az lesz a bajunk, hogy mindig elhagyjuk a fülhallgatókat. 

8. 

Átverés és koppintás az egész újítás dolog. 

9. 

Ha nincs pénzed a vezetéknélküli fülhallgatóra, csináld meg magadnak.

10. 

Igazán jó kérdés, hogyan fogjuk megoldani, hogy egyszerre hallgassunk zenét és töltsük fel a telefonunkat. Nehéz lesz az élet az új Iphone-al.

Hozzászólások