A legviharosabb sztár szerelmi háromszögek

A legbotrányosabb sztár szerelmek

2018/02/26

Hollywoodban már jó néhány szerelmes kapcsolatba lépett közbe egy harmadik fél is, ami elég durva szerelmi háromszögek kialakulásához vezetett.

A Cosmopolitan.hu összegyűjtöttek a legismeretebb és legviharosabb szerelmi háromszögeket, melyek rengeteg botrányhoz és pletykához vezetett.

John Mayer, Taylor Swift, és Katy Perry

john mayer

A két énekesnő sosem csinált titkot abból, hogy mennyire utálják egymást. Oké, a két sztár már a kezdetek óta pikkelt a másikra, viszont a közös randipartner-választás sem segített abban, hogy puszipajtásokká váljanak.

Kristen Stewart, Robert Pattinson, és Rupert Sanders

rob-kristen-1

Hiába szurkolt minden Bella-Edward fan a vámpírpárosnak, Kristen végül mégis dobta a srácot a rendező Rupert Sandersért, akivel A Hófehér és a vadász forgatásán gabalyodtak össze. Azóta pedig Kristen már egy VS modellel kavar, szóval Sanders sem maradt túl sokáig játékban.

Miranda Kerr, Orlando Bloom, és Justin Bieber

justin-orlando

Az egykori álompár már évek óta nincs együtt, mégse tudod elfelejteni, hogy Justin rányomult az ex VS modellre? Teljesen megértünk, hiszen Orlando még egy durva bal egyenessel is “megköszönte” Bieber udvarlását.

Bella Hadid, The Weeknd, és Selena Gomez 

selena-weeknd

Szegény Miss Hadid teljesen kiborult, amikor egyik napról a másikra robbant a hír, hogy a pasija odavan Selena Gomezért. Az pedig már csak hab volt a tortán, hogy hamarosan hivatalosan is összejött a két énekes. Vajon volt egy kis káröröm Bellában, amikor Selena dobta a The Weekndet Justinért?

Ian Somerhalder, Nina Dobrev, Nikki Reed

nina-ian

Ha neked is hiányzott Elena karaktere a Vámpírnaplók utolsó évadaiból, akkor Nikki Reedre és Ianre nézhetsz ferde szemmel, hiszen a két sztár állítólag még akkor melegedett össze, amikor Nina még fülig szerelmes volt a sztárpasiba. Azóta jó barátok és Nina külön gratulált exe és Nikki házasságához.

forrás

Hozzászólások