A magyar bajnoki címért küzd Bogdán Golyó Zsolt

Gyermeke érkezése miatt még keményebben edz

2015/10/20

Ismét óriási küzdelem vár a nehézsúlyú bokszolóra: Bogdán Golyó Zsolt december végén Magyarország bajnoka ellen száll majd ringbe a győzelemért.

Amikor Bogdán Golyó Zsolt tavaly decemberben sikeres meccset vívott Mike Tyson legyőzőjével, Danny Williamsszel, Csala Zoltán – egy másik mérkőzés keretében – lett Magyarország bajnoka. Golyó ekkor hívta ki a bajnokot; a várva-várt meccsre december 29-én kerül sor.

Nagyon örülök, hogy összejöhet ez a meccs: egy évet kellett rá várni, de most úgy néz ki, decemberben végre megmérkőzhetünk. Különleges lesz ez a mérkőzés, hiszen igazi nehézsúlyú, kemény presztízs csata lesz, aminek a közönség nagyon fog örülni. Az ellenfelem Csala Zoltán, ő hivatalosan a magyar bajnok. Rendkívül erős versenyző, nagyokat üt, de úgy gondolom, rutinosabb és tapasztaltabb vagyok, és ha jól felkészülök, biztosan győzni fogok” – mondta Bogdán Golyó Zsolt elszántan.

golyo vs csala

A nehézsúlyú bokszolónak a nyár folyamán komoly problémával kellett megküzdenie: elszakadt a vállában egy ín és egy porc, így pedig a bicepsze is sérült, ennek következtében műteni kellett. Szerencsére már szinte teljesen meggyógyult, de nagyon kell vigyáznia magára – pláne, hogy hamarosan egy kisbabával bővül a családja!

A vállamra még vigyáznom kell, de a meccsig tökéletes lesz! Most, hogy apa leszek, még  motiváltabban edzek, hogy büszke legyen rám a gyerekem. A párom, Sári remélhetőleg ott lesz a meccsen, bár ez attól függ, milyen állapotban lesz. Az esküvőről is sokat beszélünk, de jelen pillanatban nem ez a legfőbb gondolatunk, hanem a baba” – tette hozzá büszkén Golyó, aki hamarosan megtudja, hogy kisfiút vagy kislányt várnak-e.

Hozzászólások