A Mamma Mia sztárja túl sokat csókolózik kutyájával

Lassan Amanda Seyfried kutyája, Finn, az ausztrál juhász is akkora sztár lesz, mint a gazdája.

2014/05/07

A 28 éves színésznő mindenhová magával viszi a rendkívül értelmes négylábút, még a beszélgetős műsorokba is, ahol Finn szívesen produkálja magát. Most kiderült, hogy Amanda külön engedéllyel a repülőn is együtt utazhat a kutyával, vagyis Finn nem a raktérben kénytelen átvészelni a menetidőt. A színésznőnek pszichiáteri igazolása van arról, hogy a kutyának mellette kell lennie a fedélzeten, ugyanis az eb hatékony gyógyszer pánikbetegség ellen.100221W2_SEYFRIED_B-GR_01

“Nem mondom, hogy rohamot kapok, ha egyedül kell repülnöm, de kellemetlenül érzem magam – mondja a színésznő. – Az anyukám szerencsére megtanított arra, hogy képes legyek kezelni a pánikot. Tudatosítom magamban, hogy ez nem valós fenyegetés, hanem csak egy tudatállapot, ami el fog múlni. És ott van Finn is, akinek a jelenléte mindig segít.”

A színésznőt hamarosan a Ted alkotójának újabb vígjátékában láthatjuk. Seth MacFarlane a tőle megszokott könyörtelen humorral mutatja be az általa elképzelt vadnyugatot a Hogyan rohanj a veszTEDbe című produkcióban, ahol Amanda Seyfried mellett maga a rendező, illetve Charlize Theron és Liam Neeson játsszák a főszerepeket.

Forrás:UIP Duna

Hozzászólások