A melltartó, ami felpörget

Nincs több lazsálás, baby

2016/01/25

Itt az új évezred legtutibb darabja, ami soha nem látott magasságokba emeli a fitness, de tulajdonképpen bármilyen jellegű mozgásforma minőségét. Bizony, ez a csodás kis szerkezet – vagyis ruhadarab – mától nemcsak abban lesz társad, hogy futás közben helyén tartsa a melleidet és komfortosan érezd magad, hanem abban is, hogy minél jobb teljesítményre ösztökéljen. A szó legszorosabb értelmében, ez a melltartó még téged is feltüzel!

received_2491012060986581

A tudomány jelenlegi állása szerint már arra is képesek a fejlesztők, hogy olyan melltartót hozzanak létre, ami valós idejű adatokat szolgáltat rólad a telefonodnak, méghozzá edzés közben. Akik komolyan veszik a sportolást, odafigyelnek a pulzusukra, fontos számukra, hogy milyen tartományban mozogjanak, hogy az zsírégető legyen, vagy csak jobb teljesítményre sarkallják a testüket, azok már tudják, hogy mit jelent ez pontosan. Aki még csak most játszadozik annak a gondolatával, hogy magasabb szintre emelje az edzéseit, vagy adott esetben az alapoktól kezdve ezeknek az adatoknak a tudatában növelje erőnlétét, annak fel kell rá készülni, hogy a számok bűvöletében fog élni. És ez nem csak a kalóriák, kilométerek és elfogyasztott másodpercek halmazát jelenti! Annál jóval többet!

ombra melltarto

Ha tehát a melltartó nemcsak azért fontos számodra, hogy tűzbe hozd a pasidat, vagy mert annak jótékony egészségügyi tulajdonságai is vannak, akkor most olvass tovább, mert részletezzük ennek a nagyszerű fejlesztésnek az újdonságait!

A mozgás önmagában is egy összetett műfaj. Függően attól, hogy mi a célod, milyen eredményt szeretnél elérni, választhatsz aerob- vagy anaerob mozgásformát. Minden esetben az intenzitáson van a hangsúly. Hogy tökélyre tudd fejleszteni, ehhez általában valamilyen pulzusmérőt (órát, csuklópántot, adott esetben a telefonodat) célszerű használni, hogy lásd, mikor, milyen mozgástól éred el a kívánt szintet. Eddig mindenféle kütyükkel kellett teleaggatnod magad ahhoz, hogy ezekről információkat kapj, de ennek mától vége! Az OMsignal’s szabadalmasította azt a sportmelltartót, amit te is imádni fogsz!

Vessünk rá egy pillantást! A melltartó kényelmes anyagból készült, tehát nem veszíti el alapvető funkcióját, mely szerint az edzés alatt kényelmes, de hasznos ruhadarab annak érdekében, hogy a melled ne akadályozzon a mozgásban. A helyén tartja, ezáltal megvéd a kellemetlen sérülésektől és szituációktól egyaránt. A fazonja akár egy dögös sportmelltartóé, csinos, de praktikus. Hogy akkor mégis miben különbözik egy átlag felsőtől? Képes rá, hogy szabályozza az edzésedet oly’ módon, hogy az alsó pántba rejtett eszköz segítségével információkat küld a telefonodra. Jobb, mintha személyi edződ lenne!

om melltarto

A melltartó monitorozza mozgás közben a légzésszámod, a pulzusodat és az elégetett kalóriát. Ezek alapján leszűri a kitartásodat, az általa kalkulált adatokkal pedig ösztökél a még jobb teljesítményre. Tulajdonképpen ez az igazán lenyűgöző ebben a csodaszerelésben! A megfigyelt adatok alapján összegzi a munkát, és képes rá, hogy jelezze, ha a szervezeted leterheltsége átlép egy neki nem egészséges tartományba, de ugyanígy megmondja, ha nagyobb erőkifejtést is elbírnál a jelenleg felhasználtnál. Vagyis tökéletesen optimalizálja a mozgásodat. Segít megakadályozni a túledzettséget, vagy felturbóz, ha kell!

Éljenek a okos melltartók! A különleges ruhadarabot ugyan csak múlt héten mutatták be a CES kiállításon Las Vegasban, de 2016 tavaszára már tervezik a széleskörű terjesztést is, úgyhogy csak remélni tudjuk, hogy nem sokára számunkra is elérhetővé válik!

Hozzászólások