A műszeplő az új szexi!

Legyél te is vadítóan dögös

2015/11/24

Nyáron pánikolva bújsz az árnyékba, hogy ne érje nap a bőrödet? Kis apró pigmentfoltok díszítik az orcádat? Halvány pettyes a pofid, te pedig utálod a szeplőket? Megnyugtatunk: te is egy vagy a szexi dögök közül, akiket utánozni akarnak!

Eszedbe ne jusson szégyellni a szeplőidet! Míg néhány évtizeddel ezelőtt valamiféle ördögtől való átok volt a szeplős orca, addig manapság a szexisség egyik alapvető jelképe. Régebben a nők mindenféle fehérítő krémmel és házi praktikával próbálták eltüntetni az arcukat díszítő pettyeket, de ennek a kora lejárt! Bizonyos kultúrákban már eddig is szexinek számított a szeplő, mára mindenhova begyűrűzött az apró pontocskák misztikuma.

Woman studio beauty portrait freckles with long hair

Gondoljunk csak a híres Lindsay Lohanre, vagy a gyönyörű modellre, Erin Heathertonra, aki még DiCaprio szívét is megdobogtatta. Most pedig egy fiatal amerikai lány teremt óriási divatot, és képzeld, még csak nem is egy Kardashianról van szó! Remi Brixton konkrétan egy egész üzletág felépítését tervezi az apró szexi pöttyökre alapozva. Startup cégének első vállalása az, hogy kifejlesztett egy olyan kozmetikai terméket, aminek köszönhetően akár te is dögös műszeplőket varázsolhatsz az arcodra.

“Szerintem nincs annál szebb, mint egy halvány bőr és szép szeplők. Számomra ezek jelentik a lázadó álmodozók, a vad kalandorok jelképét. A szeplők a természetes szépség védjegyei” – mondja az ifjú vállalkozó és milyen igaza van!

Fejlesztésének köszönhetően létrehozott egy olyan termékcsaládot, ami pofon egyszerűen varázsol neked valódinak ható műszeplőket, ráadásul két napig biztosan fent marad az arcodon. Egyszerűen annyi a teendő, hogy egy sablont helyezel az arcodra, ahova megálmodtad a pöttyöket, ezt pedig egy speciálisan kifejlesztett pigmentált tussal fested be. Sokkal természetesebb és valódibb a hatás, mintha a régi módszerrel, a szemceruzával pontoznád be az arcodat.

Aki tehát korábban úgy gondolta, hogy megszabadulna szeplőitől, sőt egyenesen eladományozná azokat, most gyorsan gondolja újra a dolgot, hiszen a modern kori nők körében nincs is annál szexibb, mint a dögös szeplő!

 

 

Hozzászólások