A művészek beveszik Villányt

Mindenkit vár az Ördögkatlan Fesztivál

2015/08/03

A villányi borvidék nem csak a legfinomabb italokról híres, hanem az immár 8. éve sikeres Ördögkatlan Fesztiválról is.

Augusztus 4 és 8 között ismét a legnagyszerűbb művészek veszik birtokban a környéket, hiszen a térség egyik legizgalmasabb összeművészeti rendezvénye, az Ördögkatlan Fesztivál ismét megszínesíti a napokat. Aki járt már a rendhagyó eseménysorozaton, az jól tudja, hogy a lélegzetelállító panoráma mellett a legkülönbözőbb kulturális és művészeti programok, családi rendezvények, filmvetítések, bemutatók és kiállítások végtelen sora költözik néhány napra Villányba.

Villany_ordogkatlan-Fesztival_SAJToFOTo

Az idei év díszvendége a budapesti Örkény Színház, és a társulat tagjai színes programokkal, előadásokkal és tánccal várja a közönséget. Felesleges a meleg nyári napokon lemondani a szórakozásról, és hogy mi a fesztivál jelmondata? Hát itt senki sem normális!

Villany_ordogkatlan-Fesztival2_SAJToFOTo

Nagyharsány, Kisharsány, Palkonya, Beremend és a Vylyan Terasz 8. éve ad helyszínt a különleges hangulatú összművészeti fesztiválnak. A katlanozók már tudják, mire számíthatnak: igényes színházi és táncelőadásokra, koncertekre minden műfajból a könnyűzenétől a jazzen, világzenén, népzenén át a komolyzenéig, családi és irodalmi programokra, filmvetítésekre, civil kezdeményezések, esélyegyenlőségi programok bemutatására, kiállításokra és kézműves vásárokra. Mindezt a csodaszép Villányi-hegység közepén, békében, nyugalomban öt napon át.

Hozzászólások