A nagyi, aki felrobbantotta az internetet

Fogadjunk, hogy jobban sminkel nálad!

2016/05/10

Vannak idős nénik, akik nem hajlandóak lemondani a sminkelésről: náluk többnyire egy-egy piros rúzsról vagy kék szemhéjfestékről van szó – azonban ez a nyolcvan éves hölgy még rajtuk is túltesz. Nem hiszed? Pedig mostanra ő lett az internet egyik legújabb és legnagyobb szenzációja.

Ha az arc kontúrozására gondolunk, egyből Kim Kardashian és a megannyi Youtube tutorial jut eszünkbe a fiatal nőkkel – azonban mint kiderült, tényleg nem csak a húsz éveseké a világ, ugyanis ez a nyolcvan éves nagyi, Livia betört a kontúrozás és a sminkelés világába.

 

Livia akkor lett világszenzáció az interneten, amikor az (egyébként sminkes végzettségű) unokája, Teo Flego kisminkelte (és kontúrozott is) majd felrakta az előtte-utána képeit Instagramra. Az unoka elárulta, hogy azóta a nagyija barátai is igencsak rákaptak a sminkelésre…  Teo  Glam-Manak nevezte a nagyit (a glamour és a grandma szó keresztezéséből), aki állítása szerint új trendet vezetett be az otthonban: a képei óta minden nyolcvan éves nagyi sminkelni, kontúrozni és ragyogni akar, ami nem is csoda, hiszen a smink igazán megfiatalította a nyolcvan éves Liviát.

 

 Szuper menő a bevállalós nagyi, aki éveket fiatalodott az unokának köszönhetően, azonban én továbbra is jobban szeretem látni a természetesen rózsás arcú, kedves nagyikat a buszon – valljuk be, azért kicsit ijesztő lenne bármelyik tömegközlekedési eszközön összefutni egy nénivel, akinek menőbb Kim Kardashian féle kontúrja van mint nekünk…

 

 

Ti mit gondoltok a néniről? Menő, vagy sem?

(forrás: HuffingtonPost)

Hozzászólások