A német kannibál

Szia! Átjössz vacsizni?

2016/04/04

“Sütöttem egy darab rumos steaket a hátából és zöldségekkel megettem” – mondta a német kannibál, aki megette meleg szeretőjét annak beleegyezésével. Részletesen elmesélte, hogy és miként fogyasztotta el.

Milyen kellemes fickó lehet, mi? Tudod, erre szokták a 150 éves szomszéd mamókák azt mondani, hogy : “pedig olyan rendes szomszéd volt, mindig előre köszönt…”

Ezt a szimpatikus úriembert Armin Meiwesnek hívják.  A tag, akit megevett, feladott egy hirdetést, hogy falja már fel élve, Armin bácsi meg fente is a kést meg a villát. Áthívta a Bernd Brandes nevű, önfeláldozó vacsora alkatú úriembert egy forró étkezésre. Biztos steaknek öltözött, hogy elég csinos legyen… 

Képzeld el! Bernd becsönget, és így szól:

– Hello Armin, ön rendelt vacsorát? Én vagyok! Hol a sütő? Hova másszak be?

Na mindegy, összemelegedtek a srácok, aztán Armin megéhezett. Biztos Berndikének is korgott a bélése, csak nem mert szólni. De hogy történhetett a sütés? Elképzelem, ahogy derék kannibálunk tuszkolja befelé a sütőbe a pucér pacákot… Vajon bepácolta előtte a hátát, vagy csak natúr betolta és slussz?

Jó étvágyat mindenkinek . Ha valaki netalán kedvet kapott, azt lebeszélném , mert a postás és a szomszéd nem érvényes, csak az önként jelentkezők!

Hozzászólások