A nemzeti értékek megőrzése lehet szórakozás is egyben

Itt az ideje, hogy ellátogass a Nemzeti Lovas Színházba

2017/10/24

Mint azt már nálunk is láthattátok a Nemzeti Lovas Színház előadásai egyre népszerűbbek és a celebek is örömmel látogatnak el az előadásokra. 

Legutóbb Katus Attilától érdeklődtük meg, hogy hogy érezte magát a Nemzeti Lovas Színház legújabb előadásán a Fekete álarcos lovason. A méltán népszerű színház legújabb műsorát Csomor Csilla és Megyeri Csilla is megtekintette. Most ők is alátámasztják, hogy mindenképp ott a helyed a következő musicalek egyikén.

“Fergeteges volt, engem óriási sokkhatás ért. Ami tetézte az izgalmakat, hogy a meghívás az első sorba szólt. Három centire vágtattak el előttem a lovak. Ezt igazán csak az tudja csak megérteni, aki volt már ilyenen. Minden elismerésem a kollégáimé, kiválóan énekelnek, kiváló színészi eszköztárral rendelkeznek, hatalmas showt csináltak. Elképesztő az, amit a lovasok a lovakkal művelnek, igazi harci, akrobatikus mutatványok voltak. Hihetetlen, ahogy táncolnak a lovak, csupa jót tudok mondani. Én egészen eddig csak a tévében vagy az interneten láttam ilyen előadásokat, de most, hogy láttam élőben is csupa jót tudok mondani. Csomó friss, fiatal arc volt, akik kitűnő lovasok és fantasztikus színészek”- idézte fel emlékeit Csomor Csilla.

“Nagyon jól éreztük magunkat a Lovas Színházban. Zsoltival elég ritkán járunk színházba, nemhogy lovasba! Inkább mozis típusok vagyunk, ez azonban mindkettőnknek igazán tetszett. jó élményekkel távoztunk. Szerintem szuper, hogy Pintér Tibor ezt az egészet kitalálta. Mi magyarok lovas nemzet vagyunk, életben kell tartanunk a kultúránkat. Ezekkel az előadásokkal a fiatalabb generáció is közelebb kerül ehhez az egészhez. Sok gyerek volt szüleivel a közönség soraiban. Az előadás után beszéltem Tiborral, elmondta,hogy több új előadás is lesz, így biztos el fogunk még látogatni a színházba. A Fekete álarcos lovasban volt minden, ami kellett: humor, dráma és sok más, ami érdekessé teszi”– mesélte nekünk vidáman Megyeri Csilla.

 

Hozzászólások