A nők, akik miattam elégülnek ki

A férj még hálás is lehetne

2015/10/28

Egyszerűen csak bírnak. Szeretik, hogy törődést adok és hatalmas kielégülést. Én megadom, ami jár, ők pedig fizetnek érte. Színtiszta üzlet. A nők igénylik a testemet.

Lomhán indul a nap, egyelőre nincs benne túl sok izgalom. Nem aggódom, mert elő szokott fordulni az ilyen. Az ügynököm tudja, hogy bármikor elérhető vagyok, ha dolgozom is kezelem a hívásaimat. Minden fillér számít, nekem kell a meló, nekik meg én, így van ez rendjén. Az a tervem, hogy néhány éven belül lesz egy saját kondóm, itt hagyom ezt a putrit, nem vagyok rá kíváncsi. Aztán a kecóból újabb lépés a saját ház, valami szép környéken, ahol csend és nyugalom van, nem üvölt a szomszéd gyereke és nem kell hallgatnom a hülye punk zenéjét a szemben lévő luxusapartman ablakán át, ahol a kölyök két éve lázad a szülei ellen. Megkeresem a lakásra valót, húzok innen a fenébe. A meló átmenetileg még marad, mert ha lenullázom magamat, akkor miből telne arra az életszínvonalra, amit megteremtettem magamnak. Plusz két-három év, és hozom is a számokat. Csak addig kell kibírnom ebben a közegben.

Couple in love

Tessék! Máris hív a csaj. Imádom ezt a luxust. Én adok, nekem fizetnek, de mégis úgy érzem, engem szolgálnak ki. Tulajdonképpen a megrendelés is nekem kedvez. Megvan a cím, negyvenes bige, délre vár. A környék puccos, úgyhogy nem mehetek slamposan, neki állok készülődni. Még elszívom a cigimet, lassan, komótosan, ahogy én szeretem. Amikor beállok a zuhany alá, lemosom az élet minden mocskát. Hajmosás, tusolás, a borosta marad, mert azt imádják az ilyen nők. Meg amúgy is, legalább négy évvel idősebbnek tűnök így a koromnál. A sármomnak csak jót tesz.

Egy üveg bor a kézbe, óvszer a farzsebben. Elindulhatok a mai első hódításom felé. Ma már egyáltalán nem izgulok, kifejlesztettem magamnak egy rendszert, hozok egy magabiztos formát, abból baj nem lehet, a nők imádják az ilyet. És egyébként is, miért akarna hancúrozni egy hamvas negyvenes egy nála két évtizeddel fiatalabbal, ha nem pont azért, mert olyat nyújt neki, amit már régóta nem kap meg? Bókok, egy kis udvarlás, és a mami máris elalél. Ezek a nők aztán tudják, mi kell nekik! Némelyik úgy forgat a lepedőn, mint vurstliban a körhinta, de én egyáltalán nem bánom.

Szokták kérdezni a haverok, hogy nem érzem-e megalázónak a szitut? Hát tudod, átkozottul nem. Ne nekem legyen már gáz az, hogy  a férfiak és férjek nem képesek ellátni az asszony baját. Ő csak azt kapja, ami jár neki, én meg ezért a megillető jussomat. Mire este a pacák hazamegy, már jó kedve van a házisárkánynak, vacsorával várja, kedvesen, bújósan és türelemmel. Még jót is tettem vele, tulajdonképpen hálás is lehetne.

szex (2)

Itt ez a nő. Szőke, elég jó a formája, gyönyörűen kirittyentette magát nekem. A bőrén látszik már a sok szoli és a cigi, a szeme se csillog úgy, de ezer dolláros mosolyt villant nekem. Érzem a zavarát, de egy pohár bor után már kedélyesen beszélgetünk. A széken ülve elegáns, szoknyája felcsúszik a combján. Fölé hajolok, megmarkolom a tarkóját, és talán élete leghevesebb csókjával ajándékozom meg. A mellei pont illeszkednek a tenyerembe, már nem olyan feszes, de ruganyos és természetes. Az ágyban úgy vonyít, mint egy pár napos kiskutya. Annyira igényli, hogy jól megpakoljam, hogy bármit tehetnék vele. Eszembe jut, hogy talán megérdemel egy kis törődést. Szex után megsimogatom, nem ugrok ki az ágyból egyből. Jó az, ha tudja, máskor is számíthat rám.

Hálás érte, de nem mondja ki. A telefonomon pedig volt már három nem fogadott hívás.

Hozzászólások