A nők titkos szexfantáziái

Terítéken a női fantáziálgatások

2016/10/24

Bizony, bizony a nőknek is vannak különféle szexfantáziái nem csak a pasiknak. Kiderítettük miről álmodoznak leginkább a hölgyek.

Legutóbbi cikkünkben utánajártunk mik a férfiak legizgatóbb szexfantáziái most pedig a csajok agyába kukkantottunk bele. Biztos sokan meglepődnének ha tudnák milyen elvetemült gondolatok cikáznak a hölgyek fejében. Azonban nem kell tovább találgatnotok, eláruljuk nektek is amit megtudtunk. Következzenek a női ábrándok! 

1. Szex egy idegennel

Mint kiderült a nők 90%-a keveredett már szexuális kalandba egy teljesen idegen férfival gondolatban. Többségük pedig szeretné ha ez valósággá is válna. Általánosan a hölgyek arra vágynak, hogy egy vadidegen férfi nekik essen és önzetlenül röpítse a gyönyör felé. 

2. Meglesett orgazmus

Hitted volna, hogy a nők nagy álmai közé tartozik, hogy a párjuk éppen akkor ér haza, mikor saját maguknak okoznak örömöt? Ha te is erre vágysz, könnyen megvalósítható, csak jól kell időzítened. Szerencsés esetben nem ér véget számodra a szexuális kalandozás, hanem a pasid is beszáll hozzád. 

3. Csak azért kivenni egy hotelszobát, hogy eltöltsenek néhány kellemes órát

Várható volt, hogy valami romantikus klisé is szerepelni fog a csajok listáján. Annyira hollywoodi, annyira izgató, hogy meg is kapta a 3. helyet. 

4. Édes hármas

Nos, mint a férfiaknál a nőknél is a 4. helyen szerepel a +1 fős szex. Míg a hölgyek nem szívesen teljesítik ezt a kérést a párjuknak, azért ők is kipróbálnák. A felállás egyénfüggő. 

5. Anális szex

Bármennyire ellenkeznek a nők, legalább egyszer az életük során mindenképp letesztelnék milyen érzés is. 

 

Hozzászólások