A Nutella mennybemenetele

Variációk édességre

2016/01/11

A világ egyik legkedveltebb édessége a Nutella, vannak, akik képesek ölre menni egy bödönért. Bár az ő helyzetüket kevésbé érzem magaménak, a belőle és vele készített kreációk láttán már én is elgondolkoztam azon, mit adnék egy ilyen süteményért.

received_2491012060986581

Le a kalappal az összes gastroblogger, szakács és újságíró előtt. Percek óta keresgélem a nektek megfelelő receptet, hogyan és mit kellene ma a figyelmetekbe ajánlanom. A hosszú percek azóta már órává kovácsolódtak, ugyanis minduntalan magával ragadtak a nagyszerű képek, az ellenállhatatlan ínyencségek, a pavlovi reflex és a totális kétségbeesés, melyiket válasszam!? Most komolyan! Hogy bírja ki bárki, ha például ezeket a fantasztikus különlegességeket készíti, hogy ne falja fel egyből az egész konyhát? Nekem csak nézni is elég ahhoz, hogy megkívánjam, hát ha még előttem készül ez a rengeteg remekbe szabott édesség!

A Nutella a jelen kreációk esetében a pont az i-re, a hab a tortán, a totális kivégzése minden akaraterőmnek! Aki most kezdett bele a fogyókúrájába, azt óvva intem az alábbi összeállítás folytatásáról, mert ami most következik, az maga a kihívás, az elhatározás legmagasabb próbatétele, az Erő hatalma az elme felett, a végső csapás a megszállottságra.

Atyaúristen!

Ez volt az első gondolatom, amikor megláttam ezt a gyönyörű csillag formájú Nutella kreációt. Azt hiszem, nagyjából a második is, hiszen azóta sem tudom tovább gondolni, mit is mondhatnék még róla. Recept és hozzávalók a videóban! Ellenállhatatlan!

Nutella sushi

Igazi ínyenc, és ha ez nem volna elég, akkor megnyugtatásra közlöm, hogy ennél egyszerűbbet ki sem lehetne találni. Az összes hozzávaló könnyűszerrel beszerezhető, maga az elkészítés sem igényel bonyolult konyhai trükköket. Egy banán, apróra vágott pörkölt mogyoró és egy kübli Nutella. Az elkészítés módja alább, vendégvárónak is szenzációs!

Álomsüti, luxuskivitelben

A sajtkrém és az édes mámor keveredése maga a csoda, ráadásul mindezt sütés nélkül elérheted. A Pilóta keksz méltó ellenfélre lelet a hazai piacra nemrég betört Oreo kekszben, de ha engem kérdezel, akkor mégis csak gyerekkorunk nasija mellett tenném le a voksomat, már csak az érzés miatt is. Ennek ellenére, ha valaki úgy dönt, hogy a filmben látható Oreót választja, azzal sem tudok vitába szállni, a végeredmény a lényeg. Csekkold és készítsd!

Emelt szint, haladóknak

Nos, az alábbi videó azért kaphatott itt helyet, mert amellett, hogy a végeredmény lenyűgöző, Elise videó pedig mindig zseniálisak, ez a muffin csordultig van Nutellával, tehát eleve kihagyhatatlan. Idő- és hozzávaló igényes, de az eredmény biztosan nem marad el: hálás tekintetek és mosolygós arcok. Feltéve, ha nem rejted el és megosztod másokkal is.

Hozzászólások