A nyilvános maszturbáció nem bűn!

Olaszországban mostantól ott játszhatsz magaddal, ahol csak akarsz - egy feltétellel

2016/09/09

Az olasz legfelsőbb bíróság kimondta, amit mindenki hallani akart: a közterületen végzett maszturbáció nem bűn! Azért egy dologra még figyelni kell.

Régi vágyad volt, hogy nyilvános helyen nyúlj magadhoz, mert egy feltűnési viszketegséges barom vagy? Akkor irány Olaszország, ahol a törvények értelmében ott játszhatsz magaddal, ahol csak akarsz, a publikus maszturbáció nem bűn! Történt ugyanis, hogy egy 69 éves itáliai állampolgárt -akit a bűnügyi dokumentumokban “PL-nek” neveznek- annyira elragadtatta magát a Cataniai Egyetem kampuszánál, hogy nem tudta visszafogni magát, és nekiállt hegyezni a répát.

Ezért a tettéért 2015-ben le is ültették három hónapra, valamint a nyakába varrtak egy 3200 eurós bírságot is. De PL védőügyvédje nem volt elégedett a döntéssel, ezért tovább vitte az ügyet, és egészen a legfelsőbb bírói hatalomig meg sem állt. Júniusban meg is született az új ítélet, ám csak nemrég került napvilágra. A döntés értelmében a közterületen végzett önkielégítés egészen addig nem számít bűncselekménynek, amíg nem lesznek fiatalkorúak is tanúi az esetnek. Ezt egy tavalyi törvénymódosítással indokolták, ami dekriminalizálta a tettet. 

Ezek fényében tehát PL nem csak felmentésre került minden vádpont alól, de kártérítésre is számíthat. Már csak az összeg a kérdéses, ami a hírek szerint 5 és 30 000 euró között mozoghat. A történet tanulsága tehát nem csak az, hogy ha nem gyerekek előtt kényezteted magad, az oké. A lényeg az, hogy még mocskosul sok pénzt is kereshetsz vele, ha ügyes vagy. Vagy PL.

Olaszország, így szeretlek!

Hozzászólások