A pasik saját pornófilmre vágynak?

Lelepleztük titkos vágyaikat!

2015/04/16

A pasik vizuálisak, ezt mindig is tudtuk. Sőt szeretik, ha párjuk szexisen öltözik – ha más nem, a hálószobában – és még arra sem feltétlenül mondanak nemet, ha házipornóról van szó. Vagy igen?

Kinek a pap, kinek a papné, szól a mondás, így van ezzel az is, hogy a pasik mit gondolnak bizonyos szexuális szokásokról, szexi fehérneműkről vagy éppen az otthon erotikus filmforgatásról. Valaki megveti, valakinek eszébe sem jut, míg mások szívesen kipróbálnák, sőt meg is teszik azt, amit úgy nevezünk: felnőtt film.

heterosexual couple having sex

Az erősebbik nem képviselői mindezt leggyakrabban párjukkal teszik (vagy tennék), de mondják el ők maguk:

Laci, 36 

Egyáltalán nem tartom rossz dolognak, de a házi pornó nem vonz és nem is érdekel, semmilyen szinten. Alapvetőleg hűséges típus vagyok, és úgy gondolom, hogy ezt inkább csinálni jó, mint felvenni. Biztos, ha távol vagyok két hétig jó lehte megnézni egy ilyen videót, de jobb két hét után látni. Soha meg sem fordult a fejemben, hogy ilyet készítsek, vagy rávegyem a páromat. Ez nem azt jelenti, hogy régimódi vagyok, elfogadom, hogy ez lehet izgató, de engem nem érdekel, nem érzem azt, hogy ez bármilyen szinten kielégítene. Az is benne lehet, hogy nem szívesen látja az ember magát videón. Ha te vagy a videón, az nem izgató dolog, nem tudsz tőle elvonatkoztatni.

175275115

Tibor, 42

Nem forgatnék ilyen jellegű videót, pláne manapság, amikor simán feltörhetik a gépet, vagy ellophatják a telefont. Egyébként is hűséges vagyok, szeretem a feleségemet, vele akarom leélni az életemet és ha szeretnék vele szeretkezni, akkor szeretkezünk, ehhez nem kell videó.

Marci, 24

Persze, hogy forgatnék szexvideót, ha lenne, akivel lehet.

Misi, 23

Nem szeretnék ilyet csinálni, bármikor, bármi kiderülhet. Nem kockázatnék pornóvideóval.

138088895

Márk, 29

Eddig még nem csináltam, most úgy érzem, hogy nem is szeretnék, de nem tudom mi lesz a későbbiekben. Lehet lesz olyan barátnőm, akivel belemegyünk ebbe.

Tas, 26

Már csak azért sem csinálnék ilyet, mert tisztelem a párom. Egyébként is erkölcsös vagyok, tőlem ez távol áll.

Hozzászólások