A pasiknak ez a női testrész számít igazán

Mell, fenék vagy a lábak? Fény derült az igazságra!

2015/05/05

Kifaggattuk a pasikat, hogy melyik női testrészt favorizálják leginkább. Azon túl, hogy a többségük bőszen hangoztatta, hogy a személyiség a legfontosabb, elárultak egy-két pikáns titkot.

Biztosan te is tapasztaltad már, hogy ahogy jön a jó idő és lekerülnek a ruhák, a pasik szívesebben forognak, fordulnak utánad és a többi nő után.

Vajon mit néznek meg a gyengébbik nemen? Mi az, ami olyan elementáris erővel hat rájuk, hogy nem tudnak ellenállni nekik?
Mást néznek akkor, ha a szexualitás hajtja őket és mást akkor, ha kapcsolatra vágynak?

Pasikat kérdeztünk, akik szívesen meséltek arról, hogy melyik női testrész számít igazán, mi az, amibe beleszerelmesedhetnek, mi az, ami vonzó, szexi vagy éppen különleges lehet a számukra.

A válaszok olykor meglepőek, hiszen olykor – mi nők – azt gondolnánk – hogy őket elsődlegesen csak a nőies, kerek domborulatok vonzzák, de ez közel sem ilyen egyszerű.

Íme:

Roland, 29

Ami rögtön szemet szúr, az a szexi csípő és fenék. A fenékből leszűrhető, hogy mennyire figyel magára a nő. Oda gyorsan rakódnak a kilók, ezért ez sokat elárul a nők életmódjáról. A mellnél a méret nem számít, inkább legyen formás. A szem nagyon fontos még nekem.

??????????????????????????????????????????

Bendegúz, 30

Nagyon fontos számomra az arc, a tekintet, az ajak, a nyak, mindez sok mindent elárul egy nőről, de ha szexuálisan nézzük, akkor a melleket szeretem leginkább.

Gergő, 26 

Az első benyomás a legfontosabb, amelyben a tekintet kap nagy hangsúlyt és ezután dől el, hogy mit nézek rajta. Alapvetően szeretem a csinos fenekeket, így nekem ez fontosabb, mint, hogy például nagy melle legyen.

159037542

Flórián, 23

Az arca fogjon meg a lánynak és az sem árt, ha hosszú a haja  és szép, kerek, formás a csípője, karcsú a dereka. Az se baj, ha szexi, csókolnivaló az ajka.

Hozzászólások