A pénisz formája árulkodik a pasi személyiségéről?

Ezeket vedd szemügyre!

2015/03/23

A pasik férfiassága igen sarkalatos téma. Nem gondolnád, pedig igaz, hogy az első együttlét előtt nekik is komoly aggályokat okoz a pénisz méretének kérdése. Elég nagy? Elég formás? Mi az ideális? Hát ha még tudnák, hogy mi minden kiderül belőle?!

Hosszúság, kerület és kinézet: ez a három tényező a férfiasság szubjektív megítélésének alapja. Mindenkinek más az igénye, így nem lehet azt mondani, hogy egyik jó, a másik rossz. A legfontosabb, hogy a partnerrel a lehető legjobb szexuális élményt tudjátok elérni a rendelkezésre álló adottságoktól függően. A “kicsi,de játékos” itt nyeri el igazi értelmét, kellő kreativitással és a meglévő összhanggal bármilyen mérettel és formával lehet jó a szex. Függ a póztól, a másik fél igényeitől és attól, hogyan tudjátok a kommunikáció során egymás rejtett kívánságait és igényeit felmérni és kielégíteni.

pénisz
Egy német kutatás szerint az átlag pénisz hossza nyugvó állapotban 7,5 centiméter, átlagos hossza izgalmi állapotban 15,4 centi. Csak Európában országonként eltérő lehet az átlagos méret és forma, emellett még ott vannak az ázsiai férfiak, akikről köztudott, hogy kisebb férfiassággal rendelkeznek, valamint az afrikai méretek, akik pedig hosszabb hímvesszővel.

Az egyik női magazin szerint a férfiasság formájából lehet következtetéseket levonni az egyén személyiségéről. Így ha már amúgy is arra tévedsz, nem árt jobban szemügyre venni a férfi legdrágább ékét, hogy tudd, valójában kivel állsz szemben.

1. Nyíl típus

Viszonylag kicsi, vékony pénisz. Tulajdonosa igazi versenyző alkat, mindig, mindenhol, mindenben ki akar tűnni, így igyekszik kompenzálni. Bizonyítási vágyának köszönhetően roppant kreatív és nyitott, keresi a szexuális élvezeteket. Emellett van egy lányos oldala is, szeret lelkizni, beszélgetni, szívesen meghallgat. Osztozik veled örömödben és segít a problémák megoldásában. Jó szerető és megbízható partner lehet az ilyen hímvesszővel rendelkező férfi.

2. Bot típus

Az igazi romantikus szerető, vastagabb, arányos, egyenes férfiassággal megáldott. Kitartó, határozott, férfias, aki mellett mindig nőnek érezheted magad. De fontos is, hogy igazán nő tudj maradni, mert választottad el is várja, hogy este meleg vacsorával készülj, és férfiként a helyén kezeld. Igazi ínyenc – már, ami a szexet illeti -, az ágyban is kitartó, jól bírja a tempót. Igazi femme fatale-nak érezheted magad mellette, ha te vagy a végzet asszonya, és urad az irányító, a domináns fél. Amennyiben gondoskodó, odaadó nő vagy, úgy az ilyen férfiassággal megáldott pasik mellett megtalálhatod a számításaidat.

pénisz

3. Dárda típus

Ha egy pasinak ilyen típusú a férfiassága, akkor külső jegyeiben a hosszú, de vékonyabb pénisszel fogsz találkozni, ami gyakran nem egyenes, hanem valamilyen irányba görbül. Azt mondják, ő a legkreatívabb ötletekkel megáldott személyiség, mindig tervez és valami újon töri a fejét. Az élet minden területén kiváló ötletei vannak, csak a megvalósítás hagy némi kivetnivalót maga után. Gyakran komolytalan és a hosszú távú tervek nem éppen az erőssége. Ha őszinték akarunk lenni, mondhatnánk, hogy a pénisz is utal arra, nem túl egyenes ember az illető. Igazi nőcsábász, aki ékes szóval elcsábít, ám tartalom már kevésbé van mögötte. Nála a flört olyan, mint másnak a levegővétel, és ki tudja, hol a határ!? Ideális szerető, ha komolytalan, laza kapcsolatra vágysz. Hosszú távú kapcsolatba nem fektet energiát, talán azt sem tudja, mit jelent viszonzásra találni. Ha komoly párra vágysz, inkább fújj visszavonulót és fejvesztve menekülj!

4. Malomkő típus

Ez a pénisz viszonylag rövid, de vastag. Született apuka, él-hal a családjáért, mindent megtesz választott asszonyáért és gyermekeiért. Kedves, előzékeny, jobban szeret adni, mint kapni. Fontos számára a meleg, szerető családi környezet, ahova munka után siet haza, hogy együtt töltsétek az időtöket. Számára a biztonság és a jól megszokott környezet elengedhetetlen, de kell, hogy a te kezedben legyen a gyeplő. Jól irányítható, sőt, szükség is van rá, úgy az ágyban, mint az élet más területein.

Hozzászólások