A pénz miatt nem lehet együtt a Got Talent szerelmespárja

Hat év után sem lesz eljegyzés

2015/12/04

Hiába álmodozik esküvőről a Got Talent táncos lánya, aki szerelmével hengerelte le a zsűrit: közös életre egyelőre nem is gondolhatnak.

Az egyik legaranyosabb produkciót mutatta be a Got Talent színpadán a két szerelmes táncos, Likovics Alexandra és Rimele Dávid. A fiatal tehetségek több éve vannak együtt, és Alexandra bizony nem tagadja: nagyon várja már azt a bizonyos gyűrűt…

„Huszonegy évesen jöttem össze Dáviddal, hat éve járunk, fogalmazhatunk úgy is, hogy mellette nőttem fel. Együtt képzeljük el a jövőnket is, nem tagadom, én már megálmodtam azt is, milyen lesz az esküvőnk. Dávid eddig még csak egy hagymakarikát húzott az ujjamra, igazi jegygyűrűt még nem kaptam tőle, pedig nagyon örülnék neki – vallotta be a Bestnek Alexandra.

A fiatalok, bármennyire is szeretnének, egyelőre nem is álmodnak a közös életről, mert nem engedhetik meg, hogy közös albérletet fizessenek.

„Hogy ez mikor valósul meg, az anyagi kérdés is, mert bizony nem vagyunk jól eleresztve. Ő a nagyszüleinél lakik, én anyukámmal, ezért hol itt alszunk, hol ott, sajnos a saját albérletet nem engedhetjük meg magunknak. Egyszer már belevágtunk az együttélésbe, és nagyon jó is volt minden, de rádöbbentünk, hogy nem tudjuk fizetni a borsos bérleti díjat és a számlákat. Úgyhogy hazaköltöztünk, de igyekeztük viccesen felfogni a dogot: azt szoktuk mondani, hogy legalább nem unjuk meg egymást” – tette hozzá a fiatal táncos lány, aki a Gat Talenttől várja a változást.

Hozzászólások