A petting is okozhat igazi örömet

Tudd meg, mit akar a másik

2015/04/24

A petting szót szinte mindenki ismeri, de annak tartalmával nem biztos, hogy mindenki tisztában van. A fiatalok jó esetben a szeretkezés műfajának ezt az első lépését ismerik meg, de a felnőttek számára sem kell, hogy teljesen a feledés homályába merüljön.

Van úgy, hogy az embernek vagy energiája, vagy egyszerűen kedve nincsen a szexhez. De az ölelkezés, összebújás, csókolózás nincs ellenére, sőt, sokszor többet ér, mint egy kiadós szexuális élmény. Ez az igazi kapocs a két ember között, és sokszor a szürke hétköznapokat is megszínesítheti. Téved, aki azt gondolja, hogy a férfiak számára kizárólag a nemi aktus a fontos. Inkább az, hogy törődjetek egymással, figyeljetek a másik vágyaira és szükségleteire, és ne csak önző hozzáállással ess neki a partnerednek.

Flushed lovers posing in bed, isolated on white

Az előjáték nem kizárólag a szexuális aktus bevezetője lehet. A petting maximális élvezetet képes nyújtani a szerelmeseknek. Azért is fontos beszélni az előjátékról, mert sokan törvényszerűen azt gondolják, hogy az együtt töltött idő egyenlő az aktussal, az pedig az orgazmussal. Ahogy már mi is írtunk róla, nem feltétlenül kell az orgazmus a jó szexhez, ha a szex egyébként kényeztető és élvezetes tud lenni. Ez pedig azért is állja meg a helyét, mert gyakran régóta együtt lévő párok, vagy egyéjszakás kapcsolatok az aktus gyors lebonyolításáról szólnak, bárminemű érzelem és kényeztetés nélkül.

A petting pontosan azt jelenti, amit mindenki tud róla: simogatás, ölelések, csókok, egymás kézzel és szájjal izgatása. Ha ezt a műfajt megfelelő hosszúságúra nyújtod, akkor ugyanúgy elérheti vele partnered az orgazmust, mintha legalábbis megtörténne a behatolás. Kutatások bizonyítják, hogy a petting során elért maximális élvezet ugyanazokat hormonokat és vegyületeket szabadítja fel a szervezetünkben, mint a szeretkezés során elért orgazmus.

Nem mellesleg, tökéletes alkalom arra, hogy jól feltérképezd a társad testét és megtudd, mi esik neki jól, mivel tudod felizgatni, hol vannak az erogén zónái. Beszéljetek közben, adjatok egymásnak visszajelzést arról, hogy jó az, ahogy a másik kényeztet.

Ne úgy csináld, mint a nyulak!

Meglepő lesz, amit mondok, de sok nő előnyben részesíti az előjátékot a szexel szemben. Hogy miért? Mert a nők agyának eleve több időre van szüksége, hogy ráhangolódjon az együttlétre, teste készen álljon a befogadásra, és valóban eljusson az orgazmusig. Szóval ha pasiból vagy, nem árt, ha tudod, hogy a nők nagy része nem igényli, hogy ajtóstól ronts a házba, mert sokkal inkább személytelennek és önzőnek gondolják, mintha megadod a módját és érzi, hogy figyelsz rá. Ha pedig nőből, akkor tudd, hogy a férfiak sem vetik meg a szájjal, vagy kézzel történő kényeztetést. Néhány forró csók, egy kis játék a másik testén és/vagy testével tuti, hogy lázba hozza a partnert.

petting

Titkok a konyhából

A pettingben az igazán jó, hogy tulajdonképpen bárhol sort keríthetsz rá! Ha elég huncut és bátor vagy hozzá, akkor a legkülönbözőbb helyszíneket választhatod a bevetésre. Biztosan a partnered is örülni fog neki, ha megleped egy kis önzetlen kényeztetéssel. Ha például kedvesed épp a konyhában sürög-forog, lepd meg hátulról egy gyengéd csókkal a nyakszirtjén, finom simogatással, míg kezed óvatosan felfedezésre indul a deréköv alá. Elutaztok épp? Keressetek egy titkos búvóhelyet útközben, ahol a természet lágy ölén lehettek egymáséi, természetesen csak a jó ízlés határain belül. A bátrabbak meglephetik társukat a munkahelyükön, vagy tárgyalás közben, de ez már csak az igazán vagányaknak ajánlott!

Hozzászólások